Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОРОДИЦА

ЧЕСТИТАМО! Ово су ДОБИТНИЦИ пакета производа Нутрино хране за бебе

Здрава ужина за идеална за конзумацију ван куће

_M3_7030.jpg
Oglas

Ваш омиљени сајт Магазин Новости поново награђује своје верне читаоце, а овог пута у фокусу су најмлађи.

Ово су добитници пакета Нутрино хране за бебе:

  • Борислав НИколић, Кушевац
  • Дарија Урошевић, Шабац
  • Снежана Томић Мирковић, Београд
  • Бојана Крушкоња, Београд
  • Љиљана Обрадовић, Београд

Стиже нам лепо време, а са њим и чешћа дружења и боравци ван куће, па је ово је идеалан тренутак да са својим малишанима више времена проводите у природи. Маме већ знају да припеме за боравак ван куће врло често могу бити захтевне, јер постоји доста ствари које је потребно спаковати – од разних ситница које им могу затребати, до ужине, која заиста представља важну ставку.  

Сви већ знамо да треба да водимо рачуна о томе да исхрана наших малишана буде квалитетна, здрава, разноврсна и богата различитим витаминима. Све ово им можете обезбедити дајући им довољну количину поврћа и воћа, што ће допринети јачању њиховог имуног система и повољно утицати на целокупно здравље. 

О уносу витамина и минерала кроз ужину више не морате да бринете, захваљујући бренду Нутрино, који нуди широк асортиман укусних и здравих воћних пиреа спакованих у пауч амбалажу. Нутрино асортиман нуди пирее од различитог воћа – па тако можете пронаћи оне од јабуке, крушке, банане, брескве, житарице, диње, као и миксеве који подразумевају комбинацију различитог воћа, а  који су подједнако доброг укуса. Строго контролисано порекло намирница и квалитет састојака гарантују здраве, хранљиве и квалитетне оброке и задовољавају нутритивне потребе сваке фазе развоја детета.

Поред исхране малишана, која, као што смо већ рекли треба да буде богата витаминима и минералима, оно што такође треба напоменути је да се ово не односи само на њих, већ и на вас драги родитељи. Лепа вест је да ови пиреи долазе у паковањима од 100г, које је намењено бебама, али и у оном од 220г који су намењени старијој деци и целој породици. Поред тога, Нутрино пиреи имају и практичан затварач који омогућава поновну употребу и истовремено спречава цурење, па су тако иделани за конзумирање ван куће, у парку, школи или на послу.

Уз Нутрино производе припрема здраве воћне ужине постаће једноставан задатак, а жеље малишана задовољене, уз најбоље од воћа, у паковању које прати ритам мама и деце.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas