Oglas
· · Komentari: 0
PORODICA

ČESTITAMO! Ovo su DOBITNICI paketa proizvoda Nutrino hrane za bebe

Zdrava užina za idealna za konzumaciju van kuće

_M3_7030.jpg
Oglas

Vaš omiljeni sajt Magazin Novosti ponovo nagrađuje svoje verne čitaoce, a ovog puta u fokusu su najmlađi.

Ovo su dobitnici paketa Nutrino hrane za bebe:

  • Borislav NIkolić, Kuševac
  • Darija Urošević, Šabac
  • Snežana Tomić Mirković, Beograd
  • Bojana Kruškonja, Beograd
  • LJiljana Obradović, Beograd

Stiže nam lepo vreme, a sa njim i češća druženja i boravci van kuće, pa je ovo je idealan trenutak da sa svojim mališanima više vremena provodite u prirodi. Mame već znaju da pripeme za boravak van kuće vrlo često mogu biti zahtevne, jer postoji dosta stvari koje je potrebno spakovati – od raznih sitnica koje im mogu zatrebati, do užine, koja zaista predstavlja važnu stavku.  

Svi već znamo da treba da vodimo računa o tome da ishrana naših mališana bude kvalitetna, zdrava, raznovrsna i bogata različitim vitaminima. Sve ovo im možete obezbediti dajući im dovoljnu količinu povrća i voća, što će doprineti jačanju njihovog imunog sistema i povoljno uticati na celokupno zdravlje. 

O unosu vitamina i minerala kroz užinu više ne morate da brinete, zahvaljujući brendu Nutrino, koji nudi širok asortiman ukusnih i zdravih voćnih pirea spakovanih u pauč ambalažu. Nutrino asortiman nudi piree od različitog voća – pa tako možete pronaći one od jabuke, kruške, banane, breskve, žitarice, dinje, kao i mikseve koji podrazumevaju kombinaciju različitog voća, a  koji su podjednako dobrog ukusa. Strogo kontrolisano poreklo namirnica i kvalitet sastojaka garantuju zdrave, hranljive i kvalitetne obroke i zadovoljavaju nutritivne potrebe svake faze razvoja deteta.

Pored ishrane mališana, koja, kao što smo već rekli treba da bude bogata vitaminima i mineralima, ono što takođe treba napomenuti je da se ovo ne odnosi samo na njih, već i na vas dragi roditelji. Lepa vest je da ovi pirei dolaze u pakovanjima od 100g, koje je namenjeno bebama, ali i u onom od 220g koji su namenjeni starijoj deci i celoj porodici. Pored toga, Nutrino pirei imaju i praktičan zatvarač koji omogućava ponovnu upotrebu i istovremeno sprečava curenje, pa su tako idelani za konzumiranje van kuće, u parku, školi ili na poslu.

Uz Nutrino proizvode priprema zdrave voćne užine postaće jednostavan zadatak, a želje mališana zadovoljene, uz najbolje od voća, u pakovanju koje prati ritam mama i dece.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas