Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Правила према којим Блејк Лајвли васпитава децу: Од чега глумица не одступа

Глумица Блејк Лајвли је мама четворо деце које је добила у браку са глумцем Рајаном Рејнолдсом.

1693229280_profimedia-0308563409.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Блејк Лајвли је стекла популарност 2007. године након објављивања ТВ серије "Госсип Гирл", у којој је играла Серену ван дер Вудсен. Публика је одмах запамтила: њен лик је био светао и незабораван, а њен стил и данас оаваја све љубитеље моде. Од тада, Лајвли је имала много улога у филмовима различитог жанра.

Лајвли је упознала свог супруга, глумца Рајана Рејнолдса, 2010. године на снимању филма "Зелени фењер". У то време и Блејк и Рајан нису били слободни: био је ожењен Скарлет Јохансон, а Блејк се састао са Леонардом Дикаприом. Међутим, две године касније су се венчали. Њихов брак се сматра једним од најјачих и многи фанови се шале да су Блејк и Рајан ти који их терају да "верују у љубав".

2014. године добили су најстарију ћерку Џејмс. Две године касније, беба је добила млађу сестру Инес, а у октобру 2019. родила се Бети. У фебруару ове године по четврти пут су постали родитељи. Многхи се питају како глумица успева да се истовремено посвети богатој каријери и породичном животу, а ово су њена основна правила за васпитање деце:

1. Главна ствар је да се према свему понашате са хумором

Сви знају да Блејк и Рајан воле да се шале једно са другим на друштвеним мрежама. Није изненађујуће што то раде и код куће, покушавајући да науче своје ћерке да се према свему понашају са хумором. Захваљујући томе, њихова најстарија ћерка Џејмс има одличан смисао за хумор, а то се вероватно неће променити током година. А Рајан Рејнолдс радо говори о свим смешним стварима које његове ћерке говоре и раде током интервјуа.

2. Дневна рутина је веома важна

Блејк и Рајан су сигурни да су деци потребни ред и организованост за нормалан раст и развој. Дакле, дневна рутина деце је заказана и она се не мења, чак и ако су родитељи заузети послом. Да би то урадили, Блејк и Рајан састављају распоред на такав начин да док један ради, други у потпуности испуњава родитељске обавезе. Путују један за другим на снимање како не би раздвојили породицу и дали деци прилику да виђају родитеље колико год желе.

3. Без агресије

Глумици је важно да деца остану деца што је дуже могуће. Због тога им је забрањено да гледају неке филмове са својим оцем - на пример, "Деадпоол", чија је оцена 18+.

Девојчице су прилично срећне на снимању филмова на којима њихови родитељи раде. Због тога у данима када планирају да дођу сцене са тучама и убиствима девојчице не присуствују сету , а свима на сету је забрањено да користе псовке пред децом.

4. Слушајте децу

Кућа Лајвли и Рејнолдс има кутију у којој деца могу да оставе своје белешке са жељама и предлозима. Блејк је увек отворена за дијалог и сигурна је да има много да научи од својих ћерки. Према њеним речима, у својим белешкама девојчице јој говоре шта им се допада код других родитеља или деце. То омогућава глумици да сагледа своје понашање из различитих углова и прилагоди га у складу са жељама деце (наравно, у разумним границама).

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas