Oglas
· · Komentari: 0

Pravila prema kojim Blejk Lajvli vaspitava decu: Od čega glumica ne odstupa

Glumica Blejk Lajvli je mama četvoro dece koje je dobila u braku sa glumcem Rajanom Rejnoldsom.

1693229280_profimedia-0308563409.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Blejk Lajvli je stekla popularnost 2007. godine nakon objavljivanja TV serije "Gossip Girl", u kojoj je igrala Serenu van der Vudsen. Publika je odmah zapamtila: njen lik je bio svetao i nezaboravan, a njen stil i danas oavaja sve ljubitelje mode. Od tada, Lajvli je imala mnogo uloga u filmovima različitog žanra.

Lajvli je upoznala svog supruga, glumca Rajana Rejnoldsa, 2010. godine na snimanju filma "Zeleni fenjer". U to vreme i Blejk i Rajan nisu bili slobodni: bio je oženjen Skarlet Johanson, a Blejk se sastao sa Leonardom Dikapriom. Međutim, dve godine kasnije su se venčali. NJihov brak se smatra jednim od najjačih i mnogi fanovi se šale da su Blejk i Rajan ti koji ih teraju da "veruju u ljubav".

2014. godine dobili su najstariju ćerku Džejms. Dve godine kasnije, beba je dobila mlađu sestru Ines, a u oktobru 2019. rodila se Beti. U februaru ove godine po četvrti put su postali roditelji. Mnoghi se pitaju kako glumica uspeva da se istovremeno posveti bogatoj karijeri i porodičnom životu, a ovo su njena osnovna pravila za vaspitanje dece:

1. Glavna stvar je da se prema svemu ponašate sa humorom

Svi znaju da Blejk i Rajan vole da se šale jedno sa drugim na društvenim mrežama. Nije iznenađujuće što to rade i kod kuće, pokušavajući da nauče svoje ćerke da se prema svemu ponašaju sa humorom. Zahvaljujući tome, njihova najstarija ćerka Džejms ima odličan smisao za humor, a to se verovatno neće promeniti tokom godina. A Rajan Rejnolds rado govori o svim smešnim stvarima koje njegove ćerke govore i rade tokom intervjua.

2. Dnevna rutina je veoma važna

Blejk i Rajan su sigurni da su deci potrebni red i organizovanost za normalan rast i razvoj. Dakle, dnevna rutina dece je zakazana i ona se ne menja, čak i ako su roditelji zauzeti poslom. Da bi to uradili, Blejk i Rajan sastavljaju raspored na takav način da dok jedan radi, drugi u potpunosti ispunjava roditeljske obaveze. Putuju jedan za drugim na snimanje kako ne bi razdvojili porodicu i dali deci priliku da viđaju roditelje koliko god žele.

3. Bez agresije

Glumici je važno da deca ostanu deca što je duže moguće. Zbog toga im je zabranjeno da gledaju neke filmove sa svojim ocem - na primer, "Deadpool", čija je ocena 18+.

Devojčice su prilično srećne na snimanju filmova na kojima njihovi roditelji rade. Zbog toga u danima kada planiraju da dođu scene sa tučama i ubistvima devojčice ne prisustvuju setu , a svima na setu je zabranjeno da koriste psovke pred decom.

4. Slušajte decu

Kuća Lajvli i Rejnolds ima kutiju u kojoj deca mogu da ostave svoje beleške sa željama i predlozima. Blejk je uvek otvorena za dijalog i sigurna je da ima mnogo da nauči od svojih ćerki. Prema njenim rečima, u svojim beleškama devojčice joj govore šta im se dopada kod drugih roditelja ili dece. To omogućava glumici da sagleda svoje ponašanje iz različitih uglova i prilagodi ga u skladu sa željama dece (naravno, u razumnim granicama).

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas