Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОРОДИЦА

Родитељство је изазов, а ових 6 грешака праве новопечене маме и тате

Родитељство је и изазова и радост.

1615188397_Depositphotos_10478346_s-2019.jpg
Фото: Деспоситос
Oglas

Уколико вам је први пут да се сусрећете са родитељством, то ће бити прави изазов. Као и сваки нови изазов, са собом носи грешке, али добро је ако из њих и нешто научите.

Прочитајте још: Очеви, не одлажите потомство, јер је ризик превелики

Ево које су то типичне грешке:

1. Не уживате у тренутку

У покушају да будете савршен родитељ, често заборављате да уживате у тренутку. Стремите да не бисте одједном схватили да је ваше дете одрасло, а ви ни не знате како се то догодило.

2. Не распоређујете обавезе

За дете је потребно двоје. Ако имате ту могућност, било би логично да и ви и партнер подједнако учествујете у нези детета. Тако ће свако од вас добити своје слободно време.

Брините о себи

Прочитајте још: Причу о СВЕКРВИ објавила је на интернету и тиме поделила јавност: Једни је пљују, а други подржавају (ВИДЕО)

3. Игноришете партнера

Када је реч о односу са вашим партнером, чињеница да сте постали родитељ може узети данак. Многи новопечени родитељи су заузети бригом за дете да забораве на сопствене потребе.

4. Паника због ситница

Почетне фазе родитељства ће бити хаотичне и обележене непотребном паником. Морате да научите да се опустите, јер ће паника само погоршати ситуацију.

Прочитајте још: Пуни су фолне киселине и гвожђа, а одлични су за ЗДРАВУ трудноћу: Ево шта треба да знате о ПЕРИНАТАЛНИМ витаминима

5. Не бринете се о себи

Једна од честих грешака је игнорисање властитих потреба, али брига око себе за време трудноће је кључна.

6. Превише верујете другима

Потпуно је јасно и очекивано да ћете много тога научити од искуснијих, ал немојте веровати баш свему што вам кажу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas