Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
FENG SHUI

Ово је биљка коју не треба поклањати: ПАХИРА може да вас заштити од ЛОШИХ и ЗАВИДНИХ ЉУДИ

Ако гајите пахиру у кући, никада је немојте давати другима, јер према фенг схуи веривању, ова биљка може да заштити власника од лоших људи, али и да му донесе новац.

1636734996_biljka.png
Фото: Sutterstock
Oglas

Према фенг схуију, пахира је једна од најмоћнијих биљака за привлачење благостања. Према веровању, ово егзотично дрво може побољшати финансијску ситуацију породице и привући новац у кући, али може и заштитити своје власнике.

У преводу са латинског, реч "пахира" значи "масно", што није случајно јер је стабљика биљке заиста прилично "пуна".

Прочитајте још: Природни овлаживач простора: Уз ову собну биљку се ЛАКШЕ ДИШЕ (ФОТО)

У природи висина пахире достиже 20 метара, али у кућним условима, чак и уз најпажљивију негу, дрво неће прелазити 1,5 метар. Листови су тамнозелени, по облику подсећају на кестен, а цветови могу бити бели или жућкасти. 

Фото: Sutterstock

Верује се да ће узгајање пахире помоћи да привучете богатство у дом, да повећате самопоуздање и да привучете успех. Поред тога, ова биљка се ефикасно бори и против негативне енергије завидних људи и оних који се претварају да су пријатељи, али у ствари покушавају да вам нанесу штету.

Верује се да се лоши и завидни људи осећају нелагодно у близини пахире.

Веровања везана за пахиру

Када се појави нови лист на пахири, сматра се да вам стиже додатни прилив новца, бонус или унапређење. Међутим, ако је биљка уз добру негу почела да вене, онда и ово може бити знак да се припремите за нежељене догађаје, најчешће финансијске губитке.

Пахира се никада не поклања другоме јер је навикнута на енергију једне породице, због чега неће цветати у новој кући. Али, ако биљку ипак поклоните другоме, заузврат бисте требали тражити мали новчић. 

Фото: Sutterstock

Цветање пахире код куће је толико ретко да се може протумачити као знак будућих промена. У свему ћете имати среће: новчана ситуација ће се поправити, здравље ће бити добро, а они проблеми који вам нису дозволили да уживате у животу изненада ће се решити.

Где треба држати пахиру

Пахиру можете ставити у било коју собу у кући, међутим, препоручљиво је узети у обзир препоруке фенг схуија.

Постављање пахире поред радног стола може вам повећати шансе за напредовање у каријери, док пахира у источном делу собе побољшаће здравље чланова породице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas