· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Адел коначно срећна: Линију довела до савршенства и нашла љубав свог живота (ФОТО)

Пошто је прошле године потпуно променила изглед, Адел се сада и заљубила!

1626681353_Adel.PNG
Фото: Instagram/ screenshot adele

Адел се забавља са америчким милионером који је чувени кошаркашки агент и ради са највећим светским звездама.

Прочитајте још: Све што је потребно за ово лето: ТОП и пупак! Али само на ОВАЈ начин (ФОТО)

Адел на утакмици са Рич Полом

Славна певачица је за викенд виђена са америчким милионером Рич Полом (39) и пар није крио да је у вези! Слике Адел и Рича Пола су објавили сви светски медији.

Поп звезда Адел (33) је септембра 2019. године поднела захтев за развод, онда је невероватно преобразила тело и сада се заљубила. Адел је са Ричом гледала утакмицу НБА финале "Феникса", а он је агент светске мега звезде Леброн Џејмса.

Рич је зарадио 35 милиона долара

Ричово богатство је процењено на 35 милиона долара. Он је упознао Леброна као тинејџера на аеродрому 2002. године и продао му је мајицу на хауби аутомобила, а уједно му је дао и број телефона. Убрзо му је постао агент и остало је - легенда.

Адел је "тешка" 190 милиона долара.

Прочитајте још: Овако се сада облаче Италијанке: Три модне идеје са којима нећете ПОГРЕШИТИ (ФОТО)

- Рич Пол је довео девојку на утакмицу. Његова девојка је Адел. Ово је први пут да су се појавили у јавности - рекао је водитељ програма преко разгласа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Прочитајте још: Буџет принцеза: Кејт Мидлтон поново изгледа краљевски у хаљини од 5.000 динара! (ФОТО)

Адел се од бившег супруга Симона Конецки развела у марту, а деле старатељство над сином Анђелом (8). Рич живи близу њена Беверли Хилсу, а Адел има још две кукће. Рич склапа милионске уговоре.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.