Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Адријану Лиму оптужили да је претерала са ФОТОШОПОМ: Поново се нашла на мети критика, а коментари не престају да се нижу (ФОТО)

Адријана Лима је недавно поставила фотографије са Венецијанског фестивала који су изазвали пометњу на мрежама

1695894474_adrjana-lima.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Једна од најуспешнијих манекенки данашњице, Бразилка Адријана Лима, годинама је носила титулу најлепше жене на свету. 42-годишња лепотица, која је иначе и бивша супруга нашег прослављеног кошаркаша Марка Јарића, тако је од појаве на модних пистама освајала срца јавности природном лепотом и телом богиње, а онда се у једном тренутку повукла и више посветила породичном животу.

Сада је најавила повратак у свет моде. Наиме, управо се приказује нови документарац "Вицториа'с Сецрет: Тхе Тоур", који ће пружити нови поглед на легендарни шоу. У фокусу су слављење различитости и прихватање жена свих облика, раса и етничке припадности. У трејлеру за шоу видели смо и Адријану која је некад жарила и палила модном пистом поменуте манифестације.

Многи су приметили да се променила, а осим фигуре која, логично, не може да буде иста као пре трудноће, често можемо да прочитамо да је нешто учинила са својим лицем. Неки су закључили да је и она пала под утицај корекција и задржавања вечне младости, други да је то само последица трудноће и у њој добијених килограма.

Недавно је објавила фотографије с Венецијанског фестивала које су одушевиле њене обожаватеље. Лима је изгледала божанствено, а њена мршава фигура изненадила је људе који су били изненађени њеним брзим губитком килограма. Но, није дуго требало да корисници друштвених мрежа примете да се радило о доброј пози и фотошопу.

 

Коментари не престају да се нижу, а многи осуђују Адријану због претеривања с апликацијама за улепшавање. Ипак, с тим и без тога, Адријана је и даље једна од најлепших жена свих времена.

Фото: Профимедиа

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas