Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТИЛ

Ана Николић задала домаћи задатак: Певачица у изазовној комбинацији ЗАПАЛИЛА друштвене мреже (ФОТО/ВИДЕО)

Поп певачица Ана Николић у изазовној комбинацији изазвала буру на друштвеним мрежама.

1612874921_2aa94e11345e3b71cf74de191ccac210ee539b08.jpg
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / АмиГ Схоw
Oglas

Према мишљену многих Ана Николић је једна од најзгоднијих дама са естраде. Почетком 2000-тих привукла је невероватну пажњу и својим хитовима учинила да је сви заволе.

Прочитајте још: Како је ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША "изнела" најтраженији аксесоар ове зиме: Елегантно и удобно (ФОТО)

Незабораван је њен наступ на Беовизији 2006. године, када је отпевала чувени велики хит Ромале ромали. Ана је тада запалила сцену појавивши се у изазовној хаљини, која је све оставила без даха.

Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / Ана Николиц

После порођаја се значајно угојила, али то Ану није спречило да поврати изглед са почетка каријере. Позната као велики борац, напорно је тренирала и водила рачуна о исхрани и за релативно кратко време уследила је невероватна трансформација.

Прочитајте још: Ријана одушевила стајлингом: Понела хаљину из седамдесетих и све засенила! (ФОТО)

Након што је телесну тежину довела до перфекције, сада можемо рећи да Ана изгледа никада заносније. Жена од стила, која може да изнесе најразличитије одевне комбинације, сада је поново одушевила све своје фанове.

На свом Инстаграм профилу поделила је неколико видео снимака и фотографију у којима је у малој црној хаљини, бајкерској кожној јакни која је на леђима отворена и везана ланцима.

Ову ефектну комбинацију употпуниле су лаковане црне чизме изнад колена и велике црне наочаре, као и сребрне висеће минђуше.

Прочитајте још: Сури Круз задала нови "модни диктат": Тинејџерке ће носити ову ЈАКНУ (ФОТО)

Ана несумњиво диктира модне трендове на естрадној сцени, а ова одевна комбинација, морамо признати, јој стоји савршено.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas