· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

АРАПСКА принцеза не носи ХИЏАБ и диктира модне трендове! Дина је СВЕТСКА модна икона (ФОТО)

принцеза Дина Абдулазиз ел Сауд је најмодернија жена Саудијске Арабије, али и икона стила која крши ригидна шеријатска правила

1594154166_princeza.png
Фото: Instagram/deenaaljuhanidaily

И док се у Саудијској Арбији рушење ригидних шеријатских правила кажњава чак и смрћу у појединим ситуацијама, принцеза Дина Абдулазиз ел Сауд срушила је ове стандарде. И не само то - постала је модна икона која диктира трендове и у Паризу, Милану, Њујорку.

Ова прелепа принцеза одише самопоуздањем, не носи хиџаб и бурку, има кратку косу, облачи се ексцентрично и носи хаљине изнад колена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glamorous in emerald green.

Објава коју дели Deena Al-Juhani Abdulaziz (@deenaaljuhanidaily) дана

Прочитајте још: БЕРМУДЕ могу бити елегантне, ако их носите на ПРАВИ НАЧИН

Принцеза пуне две деценије
Титулу је стекла када се 1996. удала за принца Абулазиза бин Насера, у венчаници Азедина Алаје. Добили су троје деце - сада петогодишњу девојчицу и трогодишње близанце. Ипак, конзервативна јавност у Саудијској Арабији јој замера што се не покрива бурком као остале жене, што она правда својим правом на избор. 

Славни Кристијан Лубутен је по њој назвао једне ципеле, а Динини омиљени брендови су Prada, Miu Miu и Cartie.

Прочитајте још: САВРШЕНО нашминкане мачкасте очи за 5 МИНУТА уз помоћ ФЛАСТЕРА! (ВИДЕО)

- Обично носим мајицу Prada, ципеле Miu Miu, торбу Hermes, сукњу Proenza Schouler. Огрлица је Lanvin, а сат је Cartier – открила је Дина како изгледа њена уобичајена одевна комбинација.

Прочтиајте још: Светске звезде већ су набавиле овај комад гардеробе, а морате га имати и ви јер ДОСТУПАН ЈЕ СВИМА

Осим што има краљевске дужности, Дина је и пословна жена и власница бутика ексклузивне гардеробе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vibrant frills.

Објава коју дели Deena Al-Juhani Abdulaziz (@deenaaljuhanidaily) дана

– То је јединствен и посебан концепт бутика. Није то само место где можете да куповати, већ и да се инспиришете и образујете, да ли тако што ћете посматрати наше одевне комбинације или гледати модне покретне слике које пуштамо све време – изјавила је Дина за популарни Vogue.

Прочитајте још: Да ПУДЕР на вашем лицу изгледа ПРИРОДНО? Уз овај ТРИК МОГУЋЕ ЈЕ!

Погледајте како изгледају најпопуларнији одевни комади на овој принцези, која одише лепотом, гламуром и пре свега - природним изгледом. Можда у принцезном стајлингу пронађете идеју за свој летњи аутфит.

Прочитајте још:  Имате између 50 и 65? Ово је НАЈБОЉЕ ДОБА, а ево зашто сте баш у тим годинама ПОСЕБНЕ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coordinating Burnt Orange.

Објава коју дели Deena Al-Juhani Abdulaziz (@deenaaljuhanidaily) дана

Прочитајте још: СВЕ жене ТРАЧАРЕ: Ево које то раде НАЈВИШЕ, колико сати дневно и на КОЈИМ МЕСТИМА

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pretty In Pink.

Објава коју дели Deena Al-Juhani Abdulaziz (@deenaaljuhanidaily) дана

Прочитајет још: Она је ВИЈЕТНАМКА и обожава Србију: Објавила је СНИМАК у ком прави САРМЕ, а једна ствар је свима ЗАПАЛА ЗА ОКО (ВИДЕО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grey days.

Објава коју дели Deena Al-Juhani Abdulaziz (@deenaaljuhanidaily) дана

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.