· · Коментари: 0
стил

БЛЕЈК ЛАЈВЛИ понела одело ПРВЕ БОЈЕ за пролеће и оставила без речи: Глумица из "Трачаре" показала зашто се сматра најбоље одевеном (ФОТО)

Блејк Лајвли, звезда серије "Трачара", појавила се недавно на бродвејском цвеном тепиху, премијери мјузикла "Музичар" (Тхе Мусиц Ман).

1644676288_profimedia-0661712681.jpg
Фото: профимедиа

Глумица је са супругом, Рајаном Рејнолдсом, такође глумцем, дошла да подржи колегу Хју Џекмана који се вратио свом омиљеном жанру

Бројни познати присуствовали су премијери, али Блејк је била у центру пажње. Иапк је мало жена који би се усудиле да понесу љубичасто одело, па је глумица још једном показала због чега важи за једну од најбоље одевених.

Прочитајте још: Џесика Алба потпуно ПРОМЕНИЛА ФРИЗУРУ: Славна глумица више није бринета, њену боју ће желети многе жене овог пролећа (ФОТО)

Наиме, Лајвли је носила елегантно љубичасто одело. Сасоји се од широких панталона и дугачког сакоа. Озбиљност коју носи одело, Бљек је "разбила" дубоким деколтеом.

Њену тоалету, која припада новој пролећној колекцији, потписује креатор Серђо Хадсон. Познато је да Блејк сама бира гардеробу за све прилике, а верујемо да ће комбинација стајлинга који је сада бирала постати испирацији бројним дамама широм света.

Фото: профимедиа

За Блејк и њеног супруга, Рајана Рејнолдса, сматра се да имају један од најскладњих бракова Холивуда. Ове године прослављају десет година брака.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

.
 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.