· · Коментари: 0

Бранислав Лечић непрепознатљив: Славни глумац потпуно променио имиџ (ФОТО)

Глумац потпуно променио имиџ

1655276919_branislav-lecic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен

Глумац Бранислав Лечић гостујући на телевизији К1 појавио у необичном издању, односно, са новим имдижом. Глумац има браду и потпуно је сед.

Прочитајте још: Супруга Шабана Шаулића никако не може да преболи певачеву смрт: "Ова самоћа мало убија"

- Сам сам себи необичан, али морао сам да променим изглед, договорили смо се тако. Играм код Радоша Бајића у „Херојима Халијарда“, током лета снимамо филм и серију, и пошто би се лепљење браде видело, а пошто играмо такве улоге какве играмо, сви смо пустили браду – казао је Лечић на К1 телевизији. – Филм је о четницима који су у Другом светском рату спашавали америчке пилоте и то је била озбиљна и тешка акција, јер су падали на различита места и требало их је пронаћи, сачувати им животе и припремити да оду одакле су дошли. Ја играм Драгишу Васића који је био академик, књижевник, идеолог четничког покрета и веома близак Дражи Михаиловићу. Имам неколико сцена. 
Глумац је казао да је прошло већ довољно времена и да се данас може сагледати целокупна српска прича из тог времена.

Хероји Халијарда

- У томе нема ничег националистичког већ је то потрага за истином. То је патриотизам. Била су то два антифашистичка покрета. Четнике су изједначили са усташама што је потпуно апсурдно, а заправо је било радикално другачије. На делу је време отрежњења и морамо да схватимо да имамо богату историју. Овај тренутак и јесте сублимативни за српску егзистенцију на Балкану. Требамо се бавити својим именом, језиком, традицијом... Да упознамо своју личну карту, јер је то кључно за односе са свима другима. Ниси способан да волиш другога ако не волиш себе – казао је Бранислав Лечић у емисији „Кец на једанаест“. 


Тунел

У новој серији „Тунел“ која се тренутно снима Лечић ће глумити начелника полиције. 

- Серију „Тунел“ режира Петар Ристовски, а продуцент је Лаза Ристовски. Испали су џекови када су ме позвали, али наша веза је одувек првенствено глумачка. Када су звали мене, звали су глумца и то је једино тачно. Никаква другачија прича не може нити треба да поправља ствари. Било је шта је било и идемо даље. Они покушавају, а мислим да су у томе и успели, да направе једну крими причу од истинитих догађаја базираних на полицијским случајевима у Београду. Задовољство ми је што играм начелника полиције који решава те случајеве. У фокусу су и унутрашњи односи ликова унутар станице и то је једна реалистична прича о криминалу, није „упеглана“, америчка. Људскија је, наша – казао је Лечић. 

У емисију је, како је рекао, дошао мотором који обожава и открио које планове осим професионалних има за ово лето.

- Мало ћу да „зујнем“ на нека топла места, стићи ћу и да одмарам. Волим мотор и вожњу мотором, набавио сам једног доброг БМW-а, олдтајмера, и волео бих да са друштвом, на моторима, одемо до Свете горе. Тренутно слободно време проводим са сином и ћерком са којима гледам наставак серије „Викинзи“ и баш ми се допада – рекао је Бранислав Лечић у емисији „Кец на једанаест“. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.