Oglas
· · Komentari: 0

Branislav Lečić neprepoznatljiv: Slavni glumac potpuno promenio imidž (FOTO)

Glumac potpuno promenio imidž

1655276919_branislav-lecic.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Glumac Branislav Lečić gostujući na televiziji K1 pojavio u neobičnom izdanju, odnosno, sa novim imdižom. Glumac ima bradu i potpuno je sed.

Pročitajte još: Supruga Šabana Šaulića nikako ne može da preboli pevačevu smrt: "Ova samoća malo ubija"

- Sam sam sebi neobičan, ali morao sam da promenim izgled, dogovorili smo se tako. Igram kod Radoša Bajića u „Herojima Halijarda“, tokom leta snimamo film i seriju, i pošto bi se lepljenje brade videlo, a pošto igramo takve uloge kakve igramo, svi smo pustili bradu – kazao je Lečić na K1 televiziji. – Film je o četnicima koji su u Drugom svetskom ratu spašavali američke pilote i to je bila ozbiljna i teška akcija, jer su padali na različita mesta i trebalo ih je pronaći, sačuvati im živote i pripremiti da odu odakle su došli. Ja igram Dragišu Vasića koji je bio akademik, književnik, ideolog četničkog pokreta i veoma blizak Draži Mihailoviću. Imam nekoliko scena. 
Glumac je kazao da je prošlo već dovoljno vremena i da se danas može sagledati celokupna srpska priča iz tog vremena.

Heroji Halijarda

- U tome nema ničeg nacionalističkog već je to potraga za istinom. To je patriotizam. Bila su to dva antifašistička pokreta. Četnike su izjednačili sa ustašama što je potpuno apsurdno, a zapravo je bilo radikalno drugačije. Na delu je vreme otrežnjenja i moramo da shvatimo da imamo bogatu istoriju. Ovaj trenutak i jeste sublimativni za srpsku egzistenciju na Balkanu. Trebamo se baviti svojim imenom, jezikom, tradicijom... Da upoznamo svoju ličnu kartu, jer je to ključno za odnose sa svima drugima. Nisi sposoban da voliš drugoga ako ne voliš sebe – kazao je Branislav Lečić u emisiji „Kec na jedanaest“. 


Tunel

U novoj seriji „Tunel“ koja se trenutno snima Lečić će glumiti načelnika policije. 

- Seriju „Tunel“ režira Petar Ristovski, a producent je Laza Ristovski. Ispali su džekovi kada su me pozvali, ali naša veza je oduvek prvenstveno glumačka. Kada su zvali mene, zvali su glumca i to je jedino tačno. Nikakva drugačija priča ne može niti treba da popravlja stvari. Bilo je šta je bilo i idemo dalje. Oni pokušavaju, a mislim da su u tome i uspeli, da naprave jednu krimi priču od istinitih događaja baziranih na policijskim slučajevima u Beogradu. Zadovoljstvo mi je što igram načelnika policije koji rešava te slučajeve. U fokusu su i unutrašnji odnosi likova unutar stanice i to je jedna realistična priča o kriminalu, nije „upeglana“, američka. LJudskija je, naša – kazao je Lečić. 

U emisiju je, kako je rekao, došao motorom koji obožava i otkrio koje planove osim profesionalnih ima za ovo leto.

- Malo ću da „zujnem“ na neka topla mesta, stići ću i da odmaram. Volim motor i vožnju motorom, nabavio sam jednog dobrog BMW-a, oldtajmera, i voleo bih da sa društvom, na motorima, odemo do Svete gore. Trenutno slobodno vreme provodim sa sinom i ćerkom sa kojima gledam nastavak serije „Vikinzi“ i baš mi se dopada – rekao je Branislav Lečić u emisiji „Kec na jedanaest“. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas