Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЦЕЦА се није изборила за каријеру коју је желела: Шта је спречило српску звезду да освоји Европу и свет? (ФОТО)

Певачица хтела да учествује на фестивалу у Санрему

1654857711_ceca_graficar_19032015_021.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Светлана Ражнатовић иако је једна од најпознатији српских певачица, није остварила све своје снове. Њена велика жеља је била да представља Југославију на фестивалу у Санрему у Италији. Крајем деведесетих оне је требала да се пробије на европско тржиште, а потом и се спремао њен пробој на друге континенте. 

Прочитај још: Песма коју је снимио пред смрт није била намењена њему: Ово је тајна хита Тошета Проеског "ИГРА БЕЗ ГРАНИЦА"

Цеца је желелеа да се пробије и ван граница ових простора. Међутим, ово певачици није пошло за руком. Разлог је то што се она баш у том периоду повукла из јавног живота, како би се посветила својој деци, Анастасији и Вељку. Ово је била велика жртва, али певачица се не каје због тог потеза. Било је потребно много труда, рада и посвећености за снимање песама на енглеском језику, као и за потенцијалне турнеје у иностранству. Просто није био тренутак за то у њеном житоту. 

Фото: Атаимагес.рс

Никад није касно да се Цеца опроба и са песмама на страним језицима. Тиме би изненадила своје фанове, а многи странци би свакако уживали у њеном гласу и песмама. Тиме би се потенцијално њена инострана каријера коначно остварила, а не сумњамо да би Цеца успела да освоји срца стране публике. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas