Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕНЧАЊА

Цецино венчање је било ситница за ОВО: Да ли би ПЛАТИЛИ пола МИЛИОНА ЕВРА?

Најскупље венчање свих времена организовано је у Дубаију.

1601550795_weee.PNG
Фото: Youtube/ screenshot Weddings on Film
Oglas

Венчање Вељка, првенца фол певачице Светлане Цеце Ражнатовић, коштало је само 120.000 евра за 500 званица, како је сама звезда, али није ни принети свадбама какве организују познате личности.

Најскупље венчање у Европи нуди легендарни хотел "Белмонд Карузо" на прелепој обали Амалфи. Цена венчања износи 450.000 евра и то за десет пута мање гостију од броја које је угостила Цеца Ражнатовић!

 Луксуз Фото: Youtube/ screenshot Weddings on Film

Прочитајте још: Прекопирајте стил МЕЛАНИЈЕ ТРАМП! Једноставно је - миди хаљина и високе салонке! (ФОТО)

Шта добијају младенци? Незаборавно венчање вили старој 900 година са прелепим погледом на Тиренско море!

Под маслинама, у вили старој 900 година...

Венчања се организују у Вагнеровом врту под маслиновим дрвећем. Иначе, просечна цена ноћења у овом хотелу који има само 50 соба износи 500 евра.

Дубаи носи рекорд, следи бизнисмен из Индије!

Прочитајте још: Ако је МЕГАН МАРКЛ понела ове САВРШЕНЕ ПАНТАЛОНЕ, мораћете и ви! Прекопирајте стил ове МОДНЕ ИКОНЕ (ФОТО)

Легендарна венчаница Фото: Yоutube/ screenshot BBC

Најскупљу свадбу свих времена имао је шеик Мухамед бин Рашид ал Мактум када се оженио 1979. године, а коштала је нвероватних 137 милиона долара. Са њим се веселило 20.000 званица на стадиону у Дубаију уз невиђену екстраваганцију.

Леди Ди је била "бахатија" од Кејт Мидлтон!

Само десет милиона долара "заостаје" венчање синова индијског бизнисмена Субрата Роја, јер када су се 2004. године женили Симанто и Сухарто, отац је позвао 10.000 људи на венчање из целог света! Венчање је трајало четири дана!

Торта - права ситница!
Кејт је носила венчаницу вредну 70.000, а торта је плаћена 80.000 долара!

Прочитајте још: РУСКИЊА се удала у венчаници која је ДОКАЗ да класици НЕ ИЗЛАЗЕ ИЗ МОДЕ (ФОТО)

Венчање Вилијама и Кејт коштало је само 33 милиона долара иако је 1.900 званица уживало у луксузу. Њихово венчање било је јефтиније од принца Чарлса и леди Дајане које је коштало 115 милиона долара!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas