· · Коментари: 0
другачије

РУСКИЊА се удала у венчаници која је ДОКАЗ да класици НЕ ИЗЛАЗЕ ИЗ МОДЕ (ФОТО)

Ова венчаница је још једна потрвда да класика никада не излази из моде и да одабиром једноставног стила никада нећемо погрешити.

1600854363_Capture.JPG
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм/ Наталиа Водианова

Прелепа руска манекенка Наталија Водианова удала се за дугогодишњег партнера, француског бизнисмена, Антоана Арноа.

На венчању, наравно, сву пажњу привуче изглед младине венчанице. Наталија се одлучила за веома сведену хаљину која не личи на класичну венчаницу, потпуно је несвакидашња, па је самим тим привукла још више пажње.

Прочитајте још: Ако је МЕГАН МАРКЛ понела ове САВРШЕНЕ ПАНТАЛОНЕ, мораћете и ви! Прекопирајте стил ове МОДНЕ ИКОНЕ (ФОТО)

Горњи део хаљине личи на кошуљу, има крагну потпуно закопчану са наглашеним раменима. Струк је сужен, а истиче га једноставни бели каиш. Доњи део хаљине чини миди сукња, дужине до испод колена, што подсећа на стил 40-ох година 20. века, па и у овом делу одскаче од типичних дугачких венчаница. Једини детаљ у боји је рад испод крагне који креаторка хаљине, руска дизајнерка Уљана Сергенко негује у свом раду као део руске традиције.

Прочитајте још: Прекопирајте стил МЕЛАНИЈЕ ТРАМП! Једноставно је - миди хаљина и високе салонке! (ФОТО)

Целокупни стил употпунила је класичним белим салонкама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ОУИ! 💝💝💝

А пост схаред бy Наталиа Водианова (@натасупернова) он

Ова венчаница је још једна потрвда да класика никада не излази из моде и са једноставним стилом никада нећемо погершити.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.