Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ћерка МИРЕ ШКОРИЋ заблистала у шљокичастој венчаници: Прелепа Милица није скидала осмех с лица (ФОТО)

Милица Јеремић је изговорила судбоносно "ДА" дугогодишњем партнеру Себастијану

1662312726_Foto-Pixabay-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-miraskoric.jpg
Фото: Пиxабаy, Атаимагес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - мираскориц
Oglas

Наша позната певачица Мира Шкорић, ћерку Милицу је добила из брака са хирургом Васом Јеремићем. Милица се никада није кеспонирала у јавности нити ју је то занимало. Имали смо прилику да је видимо само на Мириним концертима.

Она је већ дуже време у вези са Себестијаном, коме је данас одлучила да каже судбоносно "да". Милица је сијала у венчаници која јој је идеално пристајала. Оно што је венчаници давало посебну чар су шљокице којима је била прекривена. Она је сечена у струку и без бретела, а Милица се определила за модел који прати линију тела.

У руци је носила веома леп букет са белим и розе ружама. Коса јој је била благо увијена, што је давало посебну ноту елеганције целокупном изгледу.

Фото: Атаимагес.рс

Прочитајте још: Карлеуша поново помера ГРАНИЦЕ: Певачица у најврелијем издању до сад (ФОТО)

Венчање је одржано у једном престоничком ресторану, а њему су присуствовале бројне познате личности као што су Бата Спасојевић, Ивица Дачић, Зорица Брунцлик и њен супруг Кемиш и многи други.

Милица је завршила Медицински факултет, а током пандемије је радила у ковид болници у Батајници. Мира је више пута истицала колико је поносна на њу.

- Најпоноснија сам мајка на свету, никада нисам сумњала у њу. Као мала се играла са тим стварима, повукла је на оца. Има љубав према науци, уписала је докторске студије. То је њено занимање, њен позив, али увек ја бринем. Сад се виђамо на 15 метара, нема загрљаја, нема љубљења, ништа - испричала је Мира за медије током короне.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas