· · Komentari: 0

Ćerka MIRE ŠKORIĆ zablistala u šljokičastoj venčanici: Prelepa Milica nije skidala osmeh s lica (FOTO)

Milica Jeremić je izgovorila sudbonosno "DA" dugogodišnjem partneru Sebastijanu

1662312726_Foto-Pixabay-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-miraskoric.jpg
Foto: Pixabay, Ataimages.rs, Printscreen/ Instagram - miraskoric

Naša poznata pevačica Mira Škorić, ćerku Milicu je dobila iz braka sa hirurgom Vasom Jeremićem. Milica se nikada nije kesponirala u javnosti niti ju je to zanimalo. Imali smo priliku da je vidimo samo na Mirinim koncertima.

Ona je već duže vreme u vezi sa Sebestijanom, kome je danas odlučila da kaže sudbonosno "da". Milica je sijala u venčanici koja joj je idealno pristajala. Ono što je venčanici davalo posebnu čar su šljokice kojima je bila prekrivena. Ona je sečena u struku i bez bretela, a Milica se opredelila za model koji prati liniju tela.

U ruci je nosila veoma lep buket sa belim i roze ružama. Kosa joj je bila blago uvijena, što je davalo posebnu notu elegancije celokupnom izgledu.

Foto: Ataimages.rs

Pročitajte još: Karleuša ponovo pomera GRANICE: Pevačica u najvrelijem izdanju do sad (FOTO)

Venčanje je održano u jednom prestoničkom restoranu, a njemu su prisustvovale brojne poznate ličnosti kao što su Bata Spasojević, Ivica Dačić, Zorica Brunclik i njen suprug Kemiš i mnogi drugi.

Milica je završila Medicinski fakultet, a tokom pandemije je radila u kovid bolnici u Batajnici. Mira je više puta isticala koliko je ponosna na nju.

- Najponosnija sam majka na svetu, nikada nisam sumnjala u nju. Kao mala se igrala sa tim stvarima, povukla je na oca. Ima ljubav prema nauci, upisala je doktorske studije. To je njeno zanimanje, njen poziv, ali uvek ja brinem. Sad se viđamo na 15 metara, nema zagrljaja, nema ljubljenja, ništa - ispričala je Mira za medije tokom korone.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.