Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СВЕТСКИ ТРЕНДОВИ

ЦРВЕНИ ТЕПИХ: Бранка Катић у СМЕЛОЈ КОМБИНАЦИЈИ, а Лена Ковачевић понела ОВАЈ ТРЕНД! (ФОТО)

Синоћ је одржана премијера филма "Није лоше бити човек", Душана Ковачевића, и можемо да кажемо да је екипа заблистала.

1638951283_Branka-Katic-1.jpg
Фото: Војислав Вујанић
Oglas

На премијери су се појавили: Лена Ковачевић, Марко Гверо, Јелена Михајловић, Недељко Бајић са супругом, Христина Поповић, Андрија Милошевић, Бранка Катић, Војин Ћетковић, Момчило Бајагић Бајага и други.

Црвени тепих за домаће глумце

Певачица Лена Ковачевић појавила се у сатенској хаљини плаве боје, са незаобилазним трендом ове сезоне- пуф рукавима. Уз велику дугмад на рукавима и боку, Лена је изгледала веома ефектно. Појавила се руку под руку са Бајагом, који се определио за потпуно црну компинацију, нема одевног предмета који није био у овој боји.

Прочитајте још: Јована Јоксимовић направила МОДНИ ПРОМАШАЈ? Појавила се у помало "НЕЗГРАПНОМ" издању (ФОТО)

Фото: Војислав Вујанић

За кежуал и црну варијанту, определио се и глумац Војин Ћетковић. Црни сако и фармерке су његов заштитни знак.

Фото: Војислав Вујанић

Глумица Бранка Катић је ипак украла шоу. У необичној хаљини из два дела, нисте могли а да је не приметите. Горњи део, са дубоким доколтео,  прошаран је шљокицама и наставља се у крут крој сукње на ком је доминирао дезен змајева у кинеском стилу (црвено-златна веријанта боја). За још храбрији израз, обула је кожне чизме у црвеној боји. Ово је стил који се ретко виђа, али је достојан уметнице и креативног ума, какав има Бранка.

Фото: Војислав Вујанић

Гордан Кичић се појавио са супругом Зораном, која је испоштовала један од модних трендова који је задала модна кућа Зиммерманн. У питању је кошуља са звездицама, коју је уклопила са кратком кожном сукњом.

Фото: Војислав Вујанић

И Христина Поповић је дала свој модни добринос. У складу са новогодишњим расположењем, обућа и мајица дугачких рукава су били светлуцави, а добро расположење глумице је још више обасјало просторију. Она је позирала са Андријом Милошевићем, који се оределио за модерно одело у сивој боји.

Фото: Војислав Вујанић

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas