Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
мода

Да ли бисте га носиле? Викторија Бекам дизајнирала џемпер који је изазвао много полемика (ФОТО)

Викторија Бекам овом креацијом искорачила је из досадашњих оквира.

1632843000_profimedia-0618684167.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Некадашња певачица, а данас врсна модна креаторка, Викторија Бекам, "искочила" је из очекиваних креација и направила нову "димензију" џемпера.

Викторија је спремна за јесен, па је представила нову колекцију, где можемо да видимо шта је привукло њену пажњу за нову сезону.

Прочитајте још: Тренд са самих почетака моде враћа се и ове јесени: Носите га са стилом!

Врло је усредсређена и мало одступа од кројева којима је одана. Зато нас је изненадио нови модел џемпера који је пласирала, а можемо да га окарактеришемо као врло смео и одважан.


Наиме, направила је џемпер-ролку која је са пређе стране потпуно отворена. Овакав расцеп смо навикли да виђамо на летњим колекцијама, али не и на јесењим. Овај модел у комбинацији спојила је са мушким кројем панталона, чиме остаје верна свом добро препознатљивом стилу.

Прочитајте још: ОЛИЧЕЊЕ ЕЛЕГАНЦИЈЕ У БЕЛОМ: Кејт Мидлтон заблистала у хаљини бренда који је освојио и Београђанке! (ФОТО)

- Направљен за сиве дане. Њега ћу носити следећи пут - написала је Викторија у коментару фотографији.

Нова креација џемера дефинитивно никога није оставила равнодушним, па је уследила полемика у коментарима о томе да ли је носив, леп и практичан.

Како се вама свиђа? И да ли је у реду да у одређеним приликама изађемо из оквира класичне јесење гардеробе?

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas