· · Коментари: 2
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

Да ли она године броји УНАЗАД?! Одушевићете се природном лепотом ЕМИНЕ ЈАХОВИЋ у кућној варијанти (ФОТО)

Славна певачица тренутно ужива у Истанбулу одакле нас је обрадовала новом фотографијом

1618503640_emina_13052018_00046.jpg
Фото: Ataimages

Популарна српска поп певачица Емина Јаховић тренутно борави у Истамбулу у друштву својих синова, са којима ужива у пролећним температурама на обалама Босфора. Осим тога, Емина ужива и у лепоти и нези, па се данас препустила и шминкерки, која је истакла њену природну лепоту.

Фото: InstagramScreenshot/yaemina

Прочитајте још: Маргарити је муж одсекао обе руке и бацио у снег: Лекари су учинили немогуће - ево како данас изгледа (ФОТО)

Наиме, славна Емина Јаховић много пажње посветила је правилној нези и одржавању лепоте, како своје личне, тако и свих жена којима је посветила и линије своје козметичке куће, пре свега парфема који су постали омиљени код жена, а онда и мејк ап комада шминке за свакодневну употребу.

Прочитајте још: Нашминкао се, па извршио ГЕНОЦИД: Овај човек је знао да се ПРОМОВИШЕ и пре друштвених мрежа

Управо је она прва која користи своје препарате и који су заслужни за њен свеж и природан изглед. Ово је идеалан пример како је мало шминке потребно да би се истакле истинска лепота.

Прочитајте још: Најбољи НАПИТАК у борби против прехладе, мамурлука и чира на желуцу

На фотографијама које је објавила, Емина Јаховић понела благи бронзер и светле нијансе сенке уз розикасте тонове. Једино што се истиче њену на њеном лицу је танко извучена линија алајнером, која њеном потпуно изгледу даје ноту мистичности, елеганције и женствености.

Како се вама допада мејк ап популарне певачице?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.