Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли препознајете Мадону? "Краљица попа" се овако шета аеродромом у Њујорку (ФОТО)

Мадона је у последње време непрепознатљива

1665132639_8cd4334031bcef66113ea0fd421cbf842b99707d.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен / Тодаy
Oglas

Певачица Мадона (64) увек је била склона екстравагантним одабирима гардеробе када су у питању важни догађаји, а сада је такав избор направила и за одлазака на аеродром.

"Краљица попа" примећена је на аеродрому ЈФК у Њујорку, а на први поглед тешко ју је препознати. Носи дугачки прслук са великом капуљачом преко розе косе са којом је можемо видети у последње време. Уз све ово понела је црну тренерку и необичне ципеле са металним детаљима.

Прочитајте још: Одушевила је и Кејт Мидлтон: Принцеза понела ташну коју жене обожавају (ФОТО)

Фото: профимедиа

Према сјајну њеног лица и запањујуће глаткој кожи рекло би се да је певачица поново била на естетским корекцијама. Од кад је недавно почела приметно да их ради изгледа знатно млађе, али је добила и бројне негативне коментаре на рачун изгледа који не изгледа природно.

Подсетимо певачица је објавила да режира биографски филм о свом животу и каријери у музичкој индустрији.

- Нико неће испричати моју причу, осим мене - рекла је певачица тада за Вариети и додала:

- Имала сам изванредан живот, морам да снимим изванредан филм. То је такође превентивно јер је много људи покушавало да снима филмове о мени. Углавном мизогини мушкарци. Тако да сам рекла да нико неће испричати моју причу, осим мене - искрено је рекла краљица попа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas