Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Признање

Да ли знате коју су почаст једино добили "Квин" и Елтон Џон?

Британски музичар добио своју кованицу од Краљевске ковачнице

1594129935_elton.jpg
Фото:АП
Oglas

Прослављени британски музичар Елтон Џон добио је још једно велико признање у родном Уједињеном краљевству.

Наиме, човек који је продао невероватних 300 милиона албума и који је кроз рад своје фондације која се бори против АИДС сакупио вртоглавих пола млијарди долара, добио је свој новчић, кованицу од стране Краљевске ковачнице.

Тако је 73-годишњи музичар добио признање које је пре њега добила само група "Квин"! Пре неколико година Елтон Џон је добио и титулу витеза од стране енглеске краљице Елизабете Друге.

Прочитајте још:Љубавни састанак у Монте Карлу Клода Лелуша ће вас оставити без даха! (ВИДЕО)

Ова кованица је сада постала део "Ројал минт мјузик леџендс серије" коју је дизајнирао Бредли Морган Џонсон.

- Ово је стварно фантастична почаст да неко на овакав начин препозна ваш рад - није крио одушевљење поласкани Елтон Џон - Ових неколико последњих година моје каријере садрже више незаборавних тренутака, а овај је један од њих.

Прочитајте још:ХИТ на ИНСТАГРАМУ: ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ направила ПОМЕТЊУ својом објавом (ФОТО)

Комеморативне кованице су доступне у продаји онлајн и цена се креће од 22 до 984 долара. 
Неколико специјалних едиција ограничених серија сребрњака и златника су већ продате, али остало је још четири килограма златника. Цена за килограм је 116.000 долара.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas