Oglas
· · Komentari: 0
Priznanje

Da li znate koju su počast jedino dobili "Kvin" i Elton Džon?

Britanski muzičar dobio svoju kovanicu od Kraljevske kovačnice

1594129935_elton.jpg
Foto:AP
Oglas

Proslavljeni britanski muzičar Elton Džon dobio je još jedno veliko priznanje u rodnom Ujedinjenom kraljevstvu.

Naime, čovek koji je prodao neverovatnih 300 miliona albuma i koji je kroz rad svoje fondacije koja se bori protiv AIDS sakupio vrtoglavih pola mlijardi dolara, dobio je svoj novčić, kovanicu od strane Kraljevske kovačnice.

Tako je 73-godišnji muzičar dobio priznanje koje je pre njega dobila samo grupa "Kvin"! Pre nekoliko godina Elton Džon je dobio i titulu viteza od strane engleske kraljice Elizabete Druge.

Pročitajte još:LJubavni sastanak u Monte Karlu Kloda Leluša će vas ostaviti bez daha! (VIDEO)

Ova kovanica je sada postala deo "Rojal mint mjuzik ledžends serije" koju je dizajnirao Bredli Morgan Džonson.

- Ovo je stvarno fantastična počast da neko na ovakav način prepozna vaš rad - nije krio oduševljenje polaskani Elton Džon - Ovih nekoliko poslednjih godina moje karijere sadrže više nezaboravnih trenutaka, a ovaj je jedan od njih.

Pročitajte još:HIT na INSTAGRAMU: DžENIFER LOPEZ napravila POMETNJU svojom objavom (FOTO)

Komemorativne kovanice su dostupne u prodaji onlajn i cena se kreće od 22 do 984 dolara. 
Nekoliko specijalnih edicija ograničenih serija srebrnjaka i zlatnika su već prodate, ali ostalo je još četiri kilograma zlatnika. Cena za kilogram je 116.000 dolara.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas