· · Коментари: 0

Дара Бубамара без ФОТОШОПА: Певачица у издању које је шокирало јавност (ФОТО)

Снимак Даре Бубамаре изазвао је лавину коментара

1668872348_Foto-Ataiamges.rs-Dara-Bubamara.jpg
Фото: Атаимагес.рс

Певачица Дара Бубамара је често на мети критика због коришћења фотошопа и филтера. Недавно је изашао списак наводних операција које је Дара имала на себи, а неки пиш да је у свој изглед уложила 45.000 евра.

Снимак који је изашао на ТикТоку изазвао је бројне коментаре.

"Даро, шта уради, колико Фотошопа заправо користиш", "Препадох се", "ово нема везе са оном особом са слика"... само су неки од њих.

Прочитајте још: Славица Ћуктераш као "ПАНТЕР ИЗ АПАТИНА": Певачица поставила провокативне фотографије на којима су је УПОРЕДИЛИ са дивљом животињом (ФОТО)

 

@естрадабум

 

♬ оригинал соунд - естрада бум

Дара је једном приликом за медије истакла да не види проблем у томе и да она слике улепшава као и сви остали.

- Стално медији пишу да сам фотошопирала ово и оно. Што се слика тиче, улепшам их, то је све нормално. То раде сви и не видим проблем. Шта то има коме да смета ако се мени допада? Није ми само јасно како се видео фотошопира? Зашто причају да то радим кад то није истина? Само се гојим где треба. Па на летовањима се стално снимам. Ту се лепо види да се ништа не може изменити. Мене, искрено, баш брига шта ко мисли о мени. Свакако сам јавна личност, па сам навикла да се свашта прича и пише - рекла је Дара.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.