· · Коментари: 0
КАРДАШИЈАНИ

Десет година, а изгледа као тетка: Ћерка Кортни Кардашијан са офарбаном косом и високим штиклама (ФОТО)

Да ли жеља за славом и медијском пажњом има граница у клану Кардашијана?

1665046439_Kortni-Kardasijan.jpg
Фото: ПРОФИМЕДИА

Позната старлета Кортни Кардашијан, као и остале сестре, често дели на друштвеним мрежама слике из свог приватног живота, као и слике своје деце.

Прочитајте још: "Сирена очи" за заводљиви поглед: Најновији трик у шминкању учиниће вас неодољивом (ВИДЕО)

Свет је недавно заинтиргирала и оставила у чуду фотографија њене ћерке Пенелопе, коју је добила из везе са Скотом Дисиком. Наиме, девојчица са само 10 год. на слици позира са офарбаном плавом косом, у жутом карираном комплету и штиклама. Иако тек дете, њен стил и модни аксесоари намењени одраслима, збунили су људе, па су се многи запитали  да ли је ово био само дечји хир који је мајка испунила и желела да подели са јавношћу, или тежња за добијањем пажње?

Најстарија сестра Кардашијан има троје деце са Дисиком, а тренутно је у срећном браку са бубњарем Трависом Бејкером. Често је у прошлости довођено у питање њено мајчинство, као и одлуке које доноси везано за своју децу. Тако је познато да је отпустила своју дадиљу након што ју је Пенелопе огребала. Дечко њене мајке, Кори Гембл, рекао је да је Пенелопина реакција била за ''пар васпитних'', а не да се да образложење '' таква је каква је'', и отпусти недужна жена.

Прочитајте још: Од потпуно провидних комада одеће до хаљина "закопчаних" до грла: Кајли Џенер у најновијием издању на Недељи моде у Паризу (ФОТО)

Чак јој је и Ким уделила савете да би требало да поведе рачуна о начину васпитања своје деце, јер неке границе морају да постоје, или ће накнадно плаћати професионалце да исправљају њене грешке.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.