· · Коментари: 0
глумица

Џенифер Лопез направила велику промену: Понела нову фризуру која ју је учинила непрепознатљивом (ФОТО)

Џенифер Лопез одлучила је да знатно скати косу

1662903187_3e1fab11baf917515a942d9d1bd052157ee3ce02.jpg
Фото: Епа

Џенифер Лопез виђена је јуче на улицама Беверли Хилса у друштву Бенове најстарије ћерке Вајолет (16).

Њих две су изгледале као да се лепо забављају, док завршавају дневне обавезе по граду. Оно што не можемо да не приметимо је велика промена на Џенифер Лопез. Певачица и глумица одлучила је да након венчања промени фризуру, па је знатно скратила косу, а има и шишке, носи такозвани - шаг. Коса јој изгледа као да ју је само природно осушила и кренула.

Прочитајте још: КАМИЛА се са БИСЕРИМА око врата појавила на крунисању: Да ли нова краљица наставља МОДНУ традицију Елизабете ИИ? (ФОТО)

Џенифер се за шетњу градом одлучила за једноставан спој крем широких панталона и беле мајице. Избор који не може да буде погрешан за прелазак из летње у јесењу сезону. Комбинацији је додала браон каиш и велику Диорову ташну коју обожава. Свему је додала и златни накит и неизоставне наочаре за сунце.

Вајолет, са којом је Џнифер била у шетњи, је најстарија ћерка Бена Афлека, а глумац ју је добио у браку са колегиницом и бившом супругом Џенифер Гарнер. Занимљиво је било то да су све Бенова и Џениферина деца присуствовала недавној церемонији венчања што је било изузетно значајно за пар.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.