Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џенифер Лопез поново у белом, али овог пута у "модној престоници" Европе: Понела савршену мајицу уз широке панталоне (ФОТО)

Џенифер Лопез прошетала се Миланом у савршеној белој комбинацији

1661518158_profimedia-0716634373.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џенифер Лопез и Бен Афлек венчали су се још једном, прошлог викенда на великој церемонији која је организована за њихову породицу и пријатеље. Постављало се питање да ли ће пар након другог венчања још једном отићи на медени месец, али ипак су решили да искористе лето у потпуности и поново отпутују. Њихова дестинација је опет Европа, али овог пута италијански град Милано.

Џенифер и Бен фотографисани су како се као прави заљубљени пар држе за руке, шетајући улицама града.

Госпођа Афлек обучена је у бело од главе до пете. Носи краћу мајицу коју је упарила уз такође беле панталоне, широког кроја који обожава. Свему је додала бели шешир и сандале са платформом за које се може рећи да су заштитни знак ове сјајне певачице и глумице. Афлек поред ње иде обучен лежерно, носи фармерке и лагану, летњу кошуљу.

Фото: профимедиа

Прочитајте још: БРЕД ПИТ поново поставља модне трендове: На овај потез би се ретко који мушкарац усудио (ФОТО)

Подсетимо Џенифер и Бен венчали су се у суботу, а целокупна прослава почела је још у петак и трајала до недеље. Окупили су нешто мање од 150 гостију, међу којима су биле и бројне познате личности. Радијски водитељ, Кевин Смит, истакао је да се осећао веома срећним јер је био део њховог венчања:

- Они су толико заљубљени, а то венчање би чак и тврдокорног човека натерало да верује у романсу, да верује у љубав. И они су то заслужили. Да дођем тамо била су ми потребна два лета, али хвала Богу што сам отишао јер сам морао да присуствујем нечему што никада нец́у да заборавим - рекао је Кевин, преноси Пеопле.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas