Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Lopez ponovo u belom, ali ovog puta u "modnoj prestonici" Evrope: Ponela savršenu majicu uz široke pantalone (FOTO)

Dženifer Lopez prošetala se Milanom u savršenoj beloj kombinaciji

1661518158_profimedia-0716634373.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer Lopez i Ben Aflek venčali su se još jednom, prošlog vikenda na velikoj ceremoniji koja je organizovana za njihovu porodicu i prijatelje. Postavljalo se pitanje da li će par nakon drugog venčanja još jednom otići na medeni mesec, ali ipak su rešili da iskoriste leto u potpunosti i ponovo otputuju. NJihova destinacija je opet Evropa, ali ovog puta italijanski grad Milano.

Dženifer i Ben fotografisani su kako se kao pravi zaljubljeni par drže za ruke, šetajući ulicama grada.

Gospođa Aflek obučena je u belo od glave do pete. Nosi kraću majicu koju je uparila uz takođe bele pantalone, širokog kroja koji obožava. Svemu je dodala beli šešir i sandale sa platformom za koje se može reći da su zaštitni znak ove sjajne pevačice i glumice. Aflek pored nje ide obučen ležerno, nosi farmerke i laganu, letnju košulju.

Foto: profimedia

Pročitajte još: BRED PIT ponovo postavlja modne trendove: Na ovaj potez bi se retko koji muškarac usudio (FOTO)

Podsetimo Dženifer i Ben venčali su se u subotu, a celokupna proslava počela je još u petak i trajala do nedelje. Okupili su nešto manje od 150 gostiju, među kojima su bile i brojne poznate ličnosti. Radijski voditelj, Kevin Smit, istakao je da se osećao veoma srećnim jer je bio deo njhovog venčanja:

- Oni su toliko zaljubljeni, a to venčanje bi čak i tvrdokornog čoveka nateralo da veruje u romansu, da veruje u ljubav. I oni su to zaslužili. Da dođem tamo bila su mi potrebna dva leta, ali hvala Bogu što sam otišao jer sam morao da prisustvujem nečemu što nikada neću da zaboravim - rekao je Kevin, prenosi People.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas