· · Коментари: 0

Глумица Миона Марковић прошетала ХАЉИНУ стару 43 године: Иза ње се крије занимљива ПОРОДИЧНА прича (ФОТО)

Глумица одушевила ванвременским модним комадом

1668422456_Foto-Printscreen-Instagram-meseceva_kcii.jpg
Фото Принтсцреен Инстаграм месецева_кции

Глумица Миона Марковић је прошетала црвеним тепихом у хаљини која је стара 43 године. Иза себе има занимљиву породичну причу.

"Прича о једној хаљини… Давне 1979. мој деда доноси је из Дамаска у Србију за 18. рођендан моје тетка Даше. Њу и један златан ланчић, негде баш у ово време, али ближе децембру него новембру. Она је облачи на новогодишњу журку и свој рођендан (рођена је 1. јануара) и после још неколико пута на маскенбале и сличне свечаности. Када је носила моју сестру Соњу у стомаку врло јој је одговарала ова хаљина због ширине, и онда је 1994. предаје мојој другој тетки Милени, када је она била трудна са Огњеном. Некако се хаљина враћа код Даше и она пре две године одлучује да је преда мени, њеној братаници", написала је Миона уз фотографију са премијере.

Прочитајте још: Кад хоће да заводи: Сека Алексић доживела пех на наступу (ВИДЕО)

 

Ово је био први пут да ју је Миона обукла, а нада се да ће се традиција наставити и да ће хаљина још много пута бити обучена у њеној породици.

"Хаљину стару тачно 43 године, скоро пола века, облачим први пут за премијеру филма 'Вера'. И заиста је невероватан осећај када носиш историју на себи, сигурно ћу је и ја носити кад будем била у другом стању и сигурно ћу је чувати како би је једног дана носила моја ћерка или моја братаница. Волела бих да је неко носи 2079. године када ће жена моје крви изговорити: 'Носим хаљину из Дамаска стару читав век!'", поручила је глумица.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.