· · Коментари: 0
ЉУБАВ

Глумица узела бившег вереника Џенифер Лопез, па најавила нови МОДНИ ТРЕНД (ФОТО)

Кејти Холмс је одувек била трендсетерка, а за јесен је најавила нешто сасвим другачије.

1625581529_Alex-Rodrigez.jpg
Фото: ЕПА

Алекс Родригез, бивши рагби играч "New York Yankee" и бивши вереник Џенифер Лопез, виђен је како прати кући глумицу Кејти Холмс. Међутим, не зна се да ли су папраци више изненађени чињеницом да је Алекс Родригез преболео Џенифер Лопез и нашао нову девојку или његовим изгледом.

Прочитајте још: Wolf фризура: Најпопуларнији тренд са преко 100 милиона прегледа! Стоји свима, а лако се одржава (ФОТО)

Кејти Холмс је оставила млађег дечка

Бивша супруга Тома Круза никада није важила за заводницу, али чињеница да се Алекс Родригез (45) заљубио у њу изненадила је многе. Он је пре неки дан изашао из њеног стана у Њујорку и био је насмејан. Алекс Родригез је носио теслу поло мајицу и сви су приметили његово лепо извајано тело.

Фото: Instagram/ screenshot katieholmes
Алекс Родригез је из њеног стана изашао насмејан.

Истина, Кејти Холмс (42) је недавно раскинула са младим глумцем Емилио Виторио (33) и сви су се питали ко је разлог. Сада знамо! Такође, сви су се питали како је могуће да је Алекс Родригез тако брзо преболео чињеницу да га је Џенифер Лопез оставила због Бена Афлека.

Прочитајте још: Шерон Стоун (63) у жутом бикинију: Овај модел стоји дамама свих година (ФОТО)

Кејти Холмс носи кожне панталоне

Глумица је управо завршила снимање за насловну страну "Вога" на којој ће носити нови тренд који доноси јесен.

Кејти се сликала правећи мост

Кејти Холмс носи кожне панталоне, али и сукњу са дубоким шлицем. Глумица је носила провидну црну кошуљу и чарапе са подвезицама.

Прочитајте још: НОСТАЛГИЈА: Чим је стигао у Лондон принц Хари је урадио ствар која ће ИЗНЕРВИРАТИ Меган Маркл!

Током снимања сви су били одушевљени њеном физичком спремом, јер је без проблема правила мост, растезала се према жељи фотографа и ђускала у ритму музике.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes)

Прочитајте још: Никол Шлезингер показала како носити БИКИНИ да груди буду лепше (ФОТО)

Кејти Холмс је, иначе, нахвалила глуму бившег дечка током Требека филмског фестивала, а јавности су саопштили да су раскинули јер "желе да буду пријатељи".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.