Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Грешке у ШМИНКАЊУ које је Александра Пријовић правила: Ево шта никад не би поновила и без чега данас не може (ФОТО)

Певачица открива грешке које је правила док се шминкала као млада

1662887004_prijovicka_nk_20072022_0018.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Александра Пријовић је започела своју музичку каријеру веома млада. Имала је свега 15 година када је учествовала у емисији "Звезде Гранда". Она каже да је тада правила велике грешке приликом шминкања које данас никад не би поновила. 

- Ја сам се шминкала као веома млада јер сам се такмичила у "Звездама Гранда", али да могу да вратим време не бих се шминкала тако јако. Мени је та шминка променила лични опис јер сам ја изгледала као и свако дете са 15, 16 година - пожалила се Александра, а јасно је да је изгледала тада доста другачије.

Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Звезде Гранда

Прочитајте још: "Не патим за маркираном гардеробом": Драгица Радосављевић ЦАКАНА открила колико новца троши на одећу

Што се тиче садашњег начина шминкања, њој је неопходна само маскара, да постигне жељене резултате.

- Ја се не шминкам много, понекад ставим само мало маскаре. А када наступам и када Лаза није ту, потребно ми је сигурно 40 минута да се нашминкам - признала је Александра и додала да је син Александар омета када покушава да се спреми:

- Омета ме, зато што и он хоће да ми помогне - рекла је она и додала да јој је само једна ствар бина код шминке:

- Што се тиче шминке мени је битна само маскара, не морам да ставим ништа друго. Десило ми се неколико пута да заборавим шминку, а да имам само маскару и ето то ми је довољно - казала је Пријовићка.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas