Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хаљина која обора са ногу: МЕГАН ФОКС присутне оставила без даха (ФОТО)

Оставила све без даха

1655452219_profimedia-0699859208.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Меган Фокс је била на концерту свог дечка Машин Гана. Овај популарни пар је већ дуго у срећној вези. Имају своје чудне навике и њихов однос је заиста несвакидашњи. Због тога и не чуди што је Меган свуда са њим и што га прати као највернији фан на концертима. Она је његов извор инспирације и подршка која му је неопходна. 

Меган нас је навикла на стајлинге који истичу њену фигуру и оставлајју без даха све присутне. Она је по мишљењу многих прелепа и веома згодна глумица, па је логично што својим изгледом одушевлајва. Управо је у једном таквом издању дошла на јучерашњи концерт свог драгог у Мајамију. 

Прочитајте још: ПАЛА ВЕРИДБА! Водитељка која је некад важила за НАЈЛЕПШУ учесницу Задруге, показала вереника (ФОТО)

Носила је кратку, деколтирану хаљину која је имала веома занимљив дезен. Хаљина је имала танке бретеле, а боје на њој су се преливале од зелене, преко жућкасте до светлијих нијанси розе. Имала је дуге нокте боје лаванде, шминком је истакла мачкасте очи, а на устима је имала кармин који је био између љубичасте и розе боје и додатно је истакао њене усне. 

Фото: Профимедиа

Меган и Машин Ган су већ неко време време заједно, а скоро су снимили заједнички филм "Таурус". Премијера је била пре неколико недеља у Њујорку, а они су и том приликом привукли пажњу својим стајлинзима. Он је носио минђушу у облику вакцине која је имала крв унутра. Не знамо да ли је крв лажна или можда припада Меган. Њих двоје имају своје ритуале, а један од њих је управо пијење крви једно другом, па су изазвали полемику јавности о томе коме је крв из минђуше припадала.  

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas