Oglas
· · Komentari: 0

Haljina koja obora sa nogu: MEGAN FOKS prisutne ostavila bez daha (FOTO)

Ostavila sve bez daha

1655452219_profimedia-0699859208.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Megan Foks je bila na koncertu svog dečka Mašin Gana. Ovaj popularni par je već dugo u srećnoj vezi. Imaju svoje čudne navike i njihov odnos je zaista nesvakidašnji. Zbog toga i ne čudi što je Megan svuda sa njim i što ga prati kao najverniji fan na koncertima. Ona je njegov izvor inspiracije i podrška koja mu je neophodna. 

Megan nas je navikla na stajlinge koji ističu njenu figuru i ostavlajju bez daha sve prisutne. Ona je po mišljenju mnogih prelepa i veoma zgodna glumica, pa je logično što svojim izgledom oduševlajva. Upravo je u jednom takvom izdanju došla na jučerašnji koncert svog dragog u Majamiju. 

Pročitajte još: PALA VERIDBA! Voditeljka koja je nekad važila za NAJLEPŠU učesnicu Zadruge, pokazala verenika (FOTO)

Nosila je kratku, dekoltiranu haljinu koja je imala veoma zanimljiv dezen. Haljina je imala tanke bretele, a boje na njoj su se prelivale od zelene, preko žućkaste do svetlijih nijansi roze. Imala je duge nokte boje lavande, šminkom je istakla mačkaste oči, a na ustima je imala karmin koji je bio između ljubičaste i roze boje i dodatno je istakao njene usne. 

Foto: Profimedia

Megan i Mašin Gan su već neko vreme vreme zajedno, a skoro su snimili zajednički film "Taurus". Premijera je bila pre nekoliko nedelja u NJujorku, a oni su i tom prilikom privukli pažnju svojim stajlinzima. On je nosio minđušu u obliku vakcine koja je imala krv unutra. Ne znamo da li je krv lažna ili možda pripada Megan. NJih dvoje imaju svoje rituale, a jedan od njih je upravo pijenje krvi jedno drugom, pa su izazvali polemiku javnosti o tome kome je krv iz minđuše pripadala.  

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas