· · Коментари: 0
ХОЛИВУД

Хаљина НЕОБИЧНОГ КРОЈА која оставља без ДАХА: Амал Клуни стајлингом ЗАСЕНИЛА све присутне на ПРЕМИЈЕРИ (ФОТО)

Амал Клуни је још једном доказала да је краљица стила.

1633424351_profimedia-0636353155.jpg
фото: Профимедиа

Током протекле године због пандемије нису била честа окупљања на црвеним теписима, због чега нисмо имали прилике да видимо за које би се одевне комбинације холивудске звезде одлучиле.

Ипак, у викенду за нама познати глумац Џорџ Клуни имао је премијеру филма "Тендер Бар", на коју је повео и своју супругу Амал.

Прочитајте још: ДЕМАНТОВАЛИ СВЕ: Амал Клуни ипак НИЈЕ ТРУДНА! Огласио се познати пар поводом тврдње да ће поново постати родитељи (ФОТО)

Као што се од ње то очекивало, Амал је и овог пута обукла хаљину какву до сада нисмо видели, и успела је да засени све присутне на премијери. За ову прилику Амал се одлучила за свечану црну хаљину са светлуцавим сребрним мотивима.

Иако материјал изгледа раскошно, крој је тај који ову хаљину чини посебном.

Хаљина има тренутно најмодернији изрез - преко струка, због чега горњи и доњи део хаљине изгледају као да су "састављени" само на средини стомака. Такође, обод хаљине је асиметричан - драматично кратак на предњем делу, а позади се простире целом ширином.

Уз малу вечерњу торбу, елегантне висеће минђуше и сандале са кристалима, Амал је употпунила свој гламурозни изглед са црвеног тепиха.

Џорџ Клуни није могао да скине поглед са ње. Заљубљено је грлио своју супругу, у коју су били упрти сви погледи - и гостију и папараца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nawa3em (@nawa3emcom)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.