· · Коментари: 0
ЛУДА МОДА

И док једнима изгледају као СПРАВЕ ЗА МУЧЕЊЕ, познати се утркују ко ће да их обује: Луде штикле за 2021. (ФОТО)

Модни дизајнери не престају да нас изненађују

1615204228_158807762_915583635649750_5573290877401176064_n.jpg
Фото: Принтсцреен/Истаграм

Вртоглаво високе потпетице, ципла инспирисана жваком, дупла ципела, човечуљци на потпетицама само су неке од нових идеја којима познати креатори не престају да нас остављају без текста.

И док један део јавности мисли како се мода данас граничи са морбидношћу, многе познате личности се утркују да буду власници баш оваквих комада. Да ли сте један од њих?

“Двоструке чизме” Лејди Гаге

Лејди Гага купила је пар двоструких чизама које је дизајнирао Коби Леви, познат по паметном дизајну ципела.

Певачица је ову обућу носила 2011. године након објављивања спота Борн Тхис Wаy, због чега је постала једна од првих познатих особа која је Левијеве креације носила на ногама.

Штикле надахнуте Мадоном

Коби Леви није само дизајнер који ствара ципеле за познате особе, већ израђује и моделе који су њима надахнути.

Тако је створио пар златних потпетица с плавом косом у реповима и микрофонима, опонашајући стил који је Мадона носила деведесетих.

Платформе с бисерима

Још неки избори Лејди Гаге, са свим њеним бизарним ођевним комбинацијама и обућом, не смеју се пропустити.

На једној свечаности она је дословно заслепела посматраче бисерима на штиклама с платформом. Пун ефекат је постигла и одећом, фризуром и шминком надахнутом јунакињом из Летописа Нарније.

Ципеле инспирисане жваком

Иако можда делује попут уобичајеног модела ципела, јединствен детаљ управо је штикла у облику жвакаће гуме која се залепила.

Коби Леви је рекао је да су га надахнули они тренуци када нагазиш комад жваке на поду, па је овековечивши ситуацију, добио инспирацију за нови модел ципеле.

 


Дупле ципеле

Ове двоструке чизме израдио је Лук Артс који је љубав према ципелама развио још као тинејџер, а након завршетка факултета радио је с неколико модних марки.

Сложене, односно двоструке ципеле његово су најновије дизајнирано дело и ручно су израђене за колекцију Блуе Даyс то бе а Гирл.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.