· · Коментари: 0
СТИЛ

Обуците се као Меланија Трамп: Прва дама ОБОЖАВА комад гардеробе који СВАКА жена има у орману (Фото)

Прва дама Америке увек је савршено обучена, али да ли је она жена без мана или уме да гардеробом сакрије оно што не ваља и истакне предности?

Готово да нема жене на планети која не би желела да се завуче у орман Меланије Трамп и покупи све што јој се допада. Међутим, многи њени делови гардеробе су приступачних цена, а уз помоћ Меланијиних трикова свака жена може да изгледа као дама.

Прочитајте још: Светске звезде већ су набавиле овај комад гардеробе, а морате га имати и ви јер ДОСТУПАН ЈЕ СВИМА

Чињеница је да ФЛОТУС (прва дама Америке) има помоћ стилиста и модни дизајнери се утркују да јој понуде најбоље и најлепше моделе. Ипак, многе њене добро чуване тајне су пажљиви посматрачи открили и поделили са женама широм света.

1. Струк

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love her 🇺🇸💙

A post shared by First Lady Melania Trump (@alwaysmelania) on

 Меланија је дама на прагу шесте деценије, а већ после 40. године веома је тешко одржати витку линију. Узан струк је идеал сваке жене, а да би сви мислили да га дама има не мора да гладује. Меланија увек носи струкиране хаљине. Често се може видети да носи каиш или, бар, траку која истиче њен струк. Каиш прикрива стомачић, а трака око струка визуелно сужава жени струк.

Прочитајте још: Ово је БОЈА године: Одговара и плавушама и црнкама, а слаже се уз све!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a team 🇺🇸👏🏼

A post shared by First Lady Melania Trump (@alwaysmelania) on

2. Штикле

Свака жена на штиклама изгледа виша него што јесте. Ноге су на штиклама дуже, а стомак је увучен и леђа су права. Жена на штиклама хода потпуно другачије, јер прави мање кораке.

Прочитајте још: Ово је једини комад гардеробе који сваку МАНУ на телу може да претвори у ПРЕДНОСТ

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In love with this look ✨ Details of the outfit are tagged

A post shared by First Lady Melania Trump (@alwaysmelania) on

3. Сако

Меланија не носи уску гардеробу, већ хаљине и панталоне прате линију њеног тела. То је велика разлика! Њене сукње никада нису кратке и изнад колена, јер сукња која покрива колена визуелно продужава ноге. Често носи и сако који никада није изашао из моде, јер је савршен одевни предмет за даме са већим грудима. Поред груди, сако прикрива и стомак, као и најкритични део тела и најмршавије даме у петој деценији - надлактице.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.