· · Коментари: 0
МОДА

Ово је БОЈА године: Одговара и плавушама и црнкама, а слаже се уз све!

Обуците се у "кобалтно плаву божанску боју", како ју је описао Винсент Ван Гог, јер може сваки део гардеробе да учини да постане елегантан.

PlavaHaljina.png
Фото: Депозитфото

Како год да називате нијансу плаве боје која је ове сезоне хит - кобалтном, краљевском или индиго, једно је сигурно - нећете јој одолети.

Савршена за комбиновање Фото: Депозитфото

Прочитајте још: Ако желите да будете ИН морате имати ово одело

Погодна је и за зимске и за вреле летње месеце, а њена предност је и у томе што може да се комбинује уз готово све боје. Видећете је уз жуту, наранџасту, белу, сиву, металик тканине...

Слаже се уз жуту, наранџасту, црвену, сиву, металик...

У њој ћете се заиста осећати краљевски, јер даје отменост изгледу. Кобалтну, која је најпре виђена на кинеском порцелану, волели су и импресионисти попут Реноара и Монеа. Забележено је и да је Винсент ван Гог, у једном од писама брату Теу, истакао да је "кобалтно плава божанска боја" и да "не постоји ништа тако лепо што може верно да прикаже атмосферу око ствари".

Елегантна хаљина Фото: Депозитфото
У њој ћете се осећати краљевски, јер даје отменост изгледу...

Даме ће је наредних месеци носити од главе до пете. У овој нијанси плаве на располагању су вам савршено укројена одела, спортске и елегантне хаљине, раскошне сукње, блузе...

Има је и у траговима, попут веза на кошуљама богатих рукава, али од ње су сачињени и модни детаљи.

Прочитајте још: Блогерке их обожавају, а свака жена их мора имати у ормару!

Њен велики плус је и то што одговара и плавушама и црнкама, а савршено иде и уз сваки тен.

Стога, чак и да вам плава није омиљена боја, ова њена нијанса учиниће да промените мишљење.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.