Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
спортисткиња

Ивана Максимовић је спојила најлепше трендове године: И у 9. месецу трудноће изгледа прелепо (ФОТО)

Ивана Максимовић Анђушић поново нас је одушевила изгледом.

1628784086_Untitled.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм/ Ивана Анђушић Максимовић
Oglas

Наш прослављени стрелац, Ивана Максимовић Анђушић, жељно чека септембар и долазак нове бебе, а до тада, иако је у 9. месецу трудноће, изузено је активна.

Стил Иване Максимовић

Поносни је носилац 3 златне медаље, а 2012 године на Олимпијским играма у Лондону освојила је друго место и Србији донела и ту 100. освојену медаљу. Као неко ко се бави спортом Ивана посвећује пажњу тренинзима и здравом начину живота, па верујемо да је и то допринело њеном сјајном изгледу у трудноћи.

Прочитајте још: Краљица Летиција у омиљеној летњој хаљини: Једноставно и удобно (ФОТО)

Ивани је добар стил јача страна, па не можемо да не запазимо да је пробрала најлепше трендове 2021. године.

Како трудница може да буде елеганта доказује Ивана. За недавно одржану прославу бирала је популарну спаваћица хаљину, розе боје и миди дужине. Печат су дале прелепе зелене папуче минималне штикле, један од најтраженијих модела овог лета. Уколико сте мислили да зелено и розе ипак не иду заједно, време је да се то исправи, Ивана је прави пример њихове идеалне комбинације.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas