Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
позитивно

"Златна спортисткиња", Ивана Анђушић испричала за Новости чему ју је научила 2020. година

Стрељачица која нас је толико пута обрадовала својим победама.

1608844799_Untitled.jpg
Фото: Инстаграм/ Ивана Анђушић Максимовић
Oglas

Поносни је носилац 3 златне медаље, а 2012 године на Олимпијским играма у Лондону освојила је друго место и Србији донела и ту 100. освојену медаљу.

Прочитајте још: Глумица ИВА ШТРЉИЋ: Година 2020. ме је много обрадовала, а знам да јој није било лако

Ивана Анђушић за Магазин Новости говори о новогодишњим жељама и томе како ће памтити 2020. годину.

  • Како ћете прославити ову Нову годину

И даље је све неизвесно што се тиче прославе. Ако све буде као и до сад, Нову годину ћемо дочекати у нашем дому у Француској. Цела ова година је била изузетно тешка и пуна изазова, тако да нам је најбитније да будемо здрави и на окупу.

  • Који је најлепши поклон који сте добили за Нову годину?

- То је свакако био дочек 2019. године када нам је славље употпунио Филип.

  • По чему ћете памтити 2020. годину ако изузмемо Корона вирус?

- Било је јако тешких тренутака, драгих људи који су нас напустили, мноштво, нимало лаких изазова. Али, ову годину памтићу по снази и одлучности да одржимо нашу породицу здравом, на окупу и у добром расположењу.

Прочитајте још: Марина Мирковић за Магазин Новости: Короне се у 2020. најмање сећам, пријатељи и породица су увек највећа подршка и мотивација

  • Која је Ваша новогодишња жеља?

- Ова година нас је научила да су све материјалне ствари, за којима свакодневно јуримо, небитне када је у питању здравље - физичко и ментално. Желим да останемо здрави и на броју, да све будуће празнике дочекамо насмејани, позитивни и захвални.

  • Порука нашим читаоцима?

- Будите стрпљиви и позитивни. Нова времена нас искушавају на различите начине, али вером и љубављу које црпимо из наших најближих и најдражих, и наравно нас самих, помоћи ће нам да све ово пребродимо и постанемо јачи. Чувајте себе и друге и радујте се сваком новом дану.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas