Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КРАЉЕВСКИ

Кејт Мидлтон као принцеза Дајана: ЦРВЕНИ КАПУТ увек у моди! (ФОТО)

Једноставна, а упечатљива одевна комбинација војвоткиње од Кембриџа.

1603285534_Capture-Kate.JPG
Фото: Принтскрин / You Tube / Access
Oglas

Кејт Мидлтон (38) и принц Вилијам (38) појавили су се у болници Ст. Бартхоломеw'с у Лондону поводом кампање Холд Стилл, коју је војвоткиња од Кембриџа покренула током карантина у сарадњи с Натионал Портраит Галлерy чија је покровитељка.

Кејт је учествовала у бирању финалиста дигиталне изложбе фотографија, а за ову прилику одабрала је дугачки црвени капут с потписом омиљене модне куће Александар Меквин.

Реч је о отменом струкираном моделу који има четири дугмића распоређена у два реда.

Прочитајте још: Џулија Робертс је ОТКРИЛА ТАЈНУ и од онда је примењују и остале ЖЕНЕ

Краљевска поређења
Кејт Мидлтон често упоређују са принцезом Дајаном још откако су она и принц Вилијам почели да се забављају на факултету. Постоје очигледни разлози за то, попут чињенице да су се обе удале за будуће краљеве Енглеске и да је све њихове потезе документовала глобална штампа. 

Испод капута Кејт се назире бели топ, а од обуће избор је пао на класичне црне шпицасте салонке с дебљом потпетицом, које војвоткиња од Кембриџа радо носи.

Стајлинг је заокружила црном торбицом у стилу праве даме, као и платненом заштитном маском.

Прочитајте још: Цецино венчање је било ситница за ОВО: Да ли би ПЛАТИЛИ пола МИЛИОНА ЕВРА?

Обе су иконе стила свог времена, које својим модним одабирима утичу на жене широм света. 

Дакле, када војвоткиња од Кембриџа иступи у изгледу који подсећа на онај који је раније носила њена покојна свекрва, краљевски обожаваоци подивљају. То је случај био и јуче приликом посете краљевског пара болници у Лондону.

Она и њена непрестано живахна коса изгледале су сјајно, као и обично.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas