Oglas
· · Komentari: 0
TAJNE POZNATIH

Džulija Roberts je OTKRILA TAJNU i od onda je primenjuju i ostale ŽENE

Džulija Roberts će naredne nedelje napuniti 53 godine, a veoma vodi računa o ishrani njeno troje dece.

1602488998_JulijaInstagram.PNG
juliaroberts
Oglas

Doktori preporučuju da se voće i povrće pre nego što se oljušti i očisti obavezno opere, jer se pesticidi nožem sa kore ubacuju u same namirnice.

Pročitajte još: PODMUKLE su i UVEK NAĐU PUT do našeg stomaka: OVA PIĆA imaju SKRIVENE KALORIJE

Pre nekoliko godina u emisiji "Opra šou" Džulija ROberts je predstavila sprej za odstranjivanje pesticida iz voća i povrća. Isti takav sprej kao slavna glumica možemo i mi da napravimo kod kuće.

Sastojci:

  • čaša vode
  • čaša velog alkoholnog sirćeta
  • kašikica sode bikarbone

Svako kupljeno voće je prepuno pesticida Foto: Piksabej

Priprema:

Sve sastojke pomešajte i sipajte u staklenu bocu sa raspršivačem . Voće poprskajte sa svih strana, pa ostavite da odstoji od pet do 10m inuta, a posle toga ga isperite pod mlazom vode.

Pročitajte još: Cecino venčanje je bilo sitnica za OVO: Da li bi PLATILI pola MILIONA EVRA?

Veću količinu voća u tako spremljenu tečnost kompletno potopite, pa isperite posle nekoliko minuta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas