Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кејт Мидлтон прекршила СТРОГО краљевско правило: Погледајте шта је урадила будућа краљица (ФОТО)

Кејт Мидлтон је показала да има храбрости да уводи нове модне трендове

1701177632_1698927486_5908c48108108f8a137241403fbae8188516748e-6565e9206865a.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Краљ Чарлс и његова супруга Камила дочекали су председника и прву даму Јужне Кореје, а том приликом повели су их на свечану параду у Лондону да би нако тога уприличили гламурозан пријем у њихову част у Бакингемској палати.

На овом догађају важну улогу имали су и Кејт Мидлтон и принц Вилијам. На самом догађају све је текло као по лоју, те је многима промакло изненађујуће издање принцезе пре доласка на параду.

Кејт се за ову прилику одлучила за црвену хаљину до колена, црвени капут са машном, шешир и торбицу у истој боји и наравно салонке у идентичној нијанси и све би било савршено да је папараци нису ухватили током изласка из аута.

Слике како Кејт Мидлтон крочи на улицу обилазе свет. Хаљина која би требало да буде до колена подигла се до половине бутина, те открила њене извајане ноге.

С обзиром на то да готово никад немамо прилику да принцезу видимо у овом издању многи су остали изненађени.

- Каква дрзница - био је један од коментара на ову фотографију.

Фото: Профимедиа

Да ли је Кејт прекршила неко од краљевских правила облачења?

Строга правила облачења намећу се свим члановима краљевске породице, па и Кејт Мидлтон, која их иначе беспоговорно поштује. Међутим, ова слика навела је многе да се запитају да ли је то Кејт напокон прекршила неко од тих правила.

Кејт је дужна да има хаљину до колена, а како се може видети на другим сликама она то и носи. Такође, Кејт носи шешир и капут, а на ноктима нема упадљиви лак.

Ипак једно правило ипак јесте прекршила. Кејт, као и сви други чланови породице, дужна је да испод хаљине увек на себи има најлонке у боји коже, а чини се да овај пут то није понела.

Ипак, у њену одбрану, важно је напоменути да ово правило има много мањи значај од када је преминула Елизабета Друга.

Њене ноге су извајане, мишићи се јасно виде, а ноге јој не сијају како би сијале када би имала чарапе.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas