Oglas
· · Komentari: 0

Kejt Midlton prekršila STROGO kraljevsko pravilo: Pogledajte šta je uradila buduća kraljica (FOTO)

Kejt Midlton je pokazala da ima hrabrosti da uvodi nove modne trendove

1701177632_1698927486_5908c48108108f8a137241403fbae8188516748e-6565e9206865a.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kralj Čarls i njegova supruga Kamila dočekali su predsednika i prvu damu Južne Koreje, a tom prilikom poveli su ih na svečanu paradu u Londonu da bi nako toga upriličili glamurozan prijem u njihovu čast u Bakingemskoj palati.

Na ovom događaju važnu ulogu imali su i Kejt Midlton i princ Vilijam. Na samom događaju sve je teklo kao po loju, te je mnogima promaklo iznenađujuće izdanje princeze pre dolaska na paradu.

Kejt se za ovu priliku odlučila za crvenu haljinu do kolena, crveni kaput sa mašnom, šešir i torbicu u istoj boji i naravno salonke u identičnoj nijansi i sve bi bilo savršeno da je paparaci nisu uhvatili tokom izlaska iz auta.

Slike kako Kejt Midlton kroči na ulicu obilaze svet. Haljina koja bi trebalo da bude do kolena podigla se do polovine butina, te otkrila njene izvajane noge.

S obzirom na to da gotovo nikad nemamo priliku da princezu vidimo u ovom izdanju mnogi su ostali iznenađeni.

- Kakva drznica - bio je jedan od komentara na ovu fotografiju.

Foto: Profimedia

Da li je Kejt prekršila neko od kraljevskih pravila oblačenja?

Stroga pravila oblačenja nameću se svim članovima kraljevske porodice, pa i Kejt Midlton, koja ih inače bespogovorno poštuje. Međutim, ova slika navela je mnoge da se zapitaju da li je to Kejt napokon prekršila neko od tih pravila.

Kejt je dužna da ima haljinu do kolena, a kako se može videti na drugim slikama ona to i nosi. Takođe, Kejt nosi šešir i kaput, a na noktima nema upadljivi lak.

Ipak jedno pravilo ipak jeste prekršila. Kejt, kao i svi drugi članovi porodice, dužna je da ispod haljine uvek na sebi ima najlonke u boji kože, a čini se da ovaj put to nije ponela.

Ipak, u njenu odbranu, važno je napomenuti da ovo pravilo ima mnogo manji značaj od kada je preminula Elizabeta Druga.

NJene noge su izvajane, mišići se jasno vide, a noge joj ne sijaju kako bi sijale kada bi imala čarape.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas