· · Коментари: 0
ЛЕПОТА

Кетрин Зита Џонс поносно показала боре, а тајна доброг изгледа је у ОВОМ моделу хаљина (ФОТО)

Важи за најлепшу жену света и ни мало се стиди бора, јер Кетрин Зита Џонс има тајну.

1627280765_Ketrin.PNG
Фото: Instagram/ screenshot catherinezetajones

Кетрин Зита Џонс је објавила лепу породичну вест. Лепа глумица је на одмору на Мајорци са супругом Мајклон Дагласом и двоје деце.

Прочитајте још: Баленциага хаљину нашла међу половном гардеробом и обукла 10 година касније због најлепшег повода! (ФОТО)

Кетрин Зита Џонс на јахти на Мајорци

Кетрин Зита Џонс је побегла из Њујорка и отишла на Мајорку, а у овом шпанском летовалишту има вилу. Њима су се придружили родитељи Кетрин Зите Џонс Патриша и Давид, који су долетели из Велса.

Ово је први пут да је Кетрин видела родитеље од када је почела пандемија. То је одмах поделила са пратиоцима. Објавила је селфи на којем се види да блиста од среће.

Прочитајте још: Принц Џорџ пуни 8 година! Очекује га поклон који нервира Кејт Мидлтон!

- Волим што сам са мамом и татом после толико времена. Они су најбољи, пружају ми толико задовољства. Тако сам благословена, искрено благословена - написала је Кетрин Зита Џонс.

На слици холивудска звезда изгледа гламурозно иако је обучена у "обичну" летњу хаљину. Налазе се на јахти и уживају у одмору. Она увек носи широке и миди хаљине и тврди да је децентност тајна изгледа жене у "извесним годинама":

Кетрин Зита Џонс поносно показала боре

Међутим, сви су били изненађени што је Кетрин Зита Џонс без шминке поносно показала боре на лицу! Кетрин изгледа природно, а витку линију одржава редовним вежбањем и пажљивим одабиром хране.

Прочтиајте још: БРУКА: Брат Меган Маркл улази у ријалити! Са њим је и бивши очух Ким Кардашијан

Кетрин Зита Џонс је једна од ретких глумица која није имала операције лица, нити затезања, а груди су јој, такође, природне. Кетрин Зита Џонс је одувек наглашавала здрав стил живота.

Прочитајте још: Краљица је љута: Меган Маркл и принц Хари неће крстити Лилибет у Виндзору

Деца Кетрин Зите Џонс

Кетрин Зита Џонс са Мајклом Дагласом има двоје деце Дилана (20) и Кару (18) који се, такође, баве филмским послом.

- Ћерка свира клавир, а син бас гитару. Слушају диско музику и "Ролинг стоунсе", јер уживају у свему - рекла је глумциа у једном интерјуу.

Прочитајте још: Омиљена БАГЕТ торбица Кери Бредшо: Носи се као хлеб под руком и апсолутни је хит! (ФОТО)

Кетрин је недавно објавила видео у којем вежба јогу у купаћем костиму на палуби јахте.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ    

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.