Oglas
· · Komentari: 0
TREND

Ketrin Zita Džons (51) je odabrala savršenu letnju BELU HALJINU (FOTO)

Glumica je otkrila tajnu dobrog izgleda,

1625382273_KetrinZitaDzons.PNG
Foto: Instagram/ screenshot catherinezetajones's profile picture catherinezetajones
Oglas

Ketrin Zita Džons ima 51. godinu i nikada nije imala modni promašaj! Izgleda odlično i sve što obuče dobra je preporuka za druge žene njenih godina.

Pročitajte još: Princeza Dajana bi danas napunila 60 godina: Volela je TRI STILA kojima je pisala ISTORIJU MODE (FOTO)

- Želim svima prelep 4. jul - napisala je u postoju glumica Ketrin Zita Džons na Instagramu.

Bela haljina Ketrin Zite Džons

Ketrin Zita Džons je ovim rečima potpisala fotografiju u beloj haljini. Slikana je u parku, okružena prelepim zelenilom. Glumica nosi belu dugačku haljinu, kao i širi kožni pojas. Ona je nasmejana, a kosa vijori oko njene glave. Nosi ravne kožne sandale.

Širok kožni kaiš i ravne sandale.

Fanovi su odušvljeni njenim izgledom, jer velška glumica ne objavljuje često privatne slike. "Izgledaš predivno" - najčešći je komentar na slici koju su lajkovali.

Ketrin Zita Džons je ovu fotografiju napravila za intervju koji je fala Harpers Bazaru u kojem je ispričala čemu može da zahvali za svoj izgled.

Dnevni ritam Ketrin Zite Džons

- Čim ustanem popijem prvu jutarnju kafu, jer bez nje ne mogu - kaže Ketrin Zita DžOns.

Onda doručkuje kašu sa bananama i borovnicama.

Pročitajte još: Evo kako sada izgleda BOJ Džordž, a iznenadićete se ZAŠTO je prekinuo svetsku SLAVU! (FOTO)

Ketrin Zita Džons uvek ustaje u isto vreme u 8 časova. Dan počinje nemasnim jogurtom od vanile, graniolom, borovnicama i malinama. Zatim, vežba istezanje.

Ručak i večera Ketrin Zite Džons

Glumica ruća spanać, pinjole i orahe, sušene borovnice, a za dresing bira maslinovo ulje i balzamiko sirče sa senfom. Kao glavno jelo uzme grilovanu piletinu. ,

Pročitajte još: Neda Ukraden u LOSOS haljini koju će poželeti svaka žena otpevala kultnu pesmu ZORA JE (VIDEO)

Ketrin Zita Džons uvek večera u 20 časova sa suprugom Majklom Daglasom i bira pomorandže, jabuke i smokve, file minjon sa šitake pečurkama i sosom. Nekada jede i povrće.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas