Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

Ко о чему, Маријана Мићић о ЦРНИМ ХАЉИНАМА! Ево у којим варијантама их носи ова глумица (ФОТО)

Популарна Горица из серије Тате одлично зна да понесе и искомбинује разноврсне модне комаде

1605364897_marijana-micic.png
Фото: InstagramScreenshot/micicmarijana
Oglas

Глумица Маријана Мићић својом харизмом и широким осмехом освојила нас је већ првим појављивањем на малим екранима. У духу свог увек доброг расположења, популарна Горица из серије Тате зна да укомбинује комаде из различитих стилова и да то на њој изгледа савршено. Ипак, један комад код ње увек је добитна комбинација - црна хаљина.

Прочитајте још: Прво што ујутру пијете је КАФА? Ево шта се догађа у телу следећих шест сати

Спортска варијанта, елегантна дуга хаљина на високу салонку, или провокативна уска хаљина за прославе и коктеле. Маријана Мићић воли све њих!

Црна хаљина идеална је за лежерне варијанте, а Маријана је уз патике и необавезно завезану косу у реп понела једну спртску хаљину миди дужине.

Прочитајте још: Носите ЦВЕТНУ ХАЉИНУ и током јесени: Уклопите је уз топле детаље

И летње дане Маријана је провела у црних хаљинама широког кроја, потпуно уклапајући се у актуелне трендове. Наиме, широке хаљине са великом рамфлом на ивицама хаљине биле су апсолутни хит лета за нама.

Прочитајте још: Ево како ћете постићи да вам НОГЕ изгледају ДУЖЕ и МРШАВИЈЕ (ВИДЕО)

И у серији Тате понела је малу црну хаљину. У овом случају, неспретно је уклопила хаљину и чизме које су потпуно изашле из моде, али верујемо да је тај избор захтевала улога. У том случају, све похвале за професионалост.

Прочитајте још: Које су КРВНЕ ГРУПЕ најбоља комбинација за везу

И ево је још једна потврда да је црна њена омиљена боја, посебно када је носи у облику хаљина. Мићићева је током лета заблиста и у ланеној црној хаљини на копчање са крупним браон дугмићима. Уз то одлично је уклопила велике наочаре за сунце са црвеним рамом и црвеном ташницом.

Прочитајте још: Зима је пред вратима, ево који КАПУТИ се носе ове зиме (ФОТО)

И када је реч за дуге, елегантне хаљине, ова глумица широког осмеха бира црну боју. Иако у кућној варијанти, Маријана је у овом комаду показала савршену фигуру.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas