· · Komentari: 0
ZIMSKA ELEGANCIJA

Zima je pred vratima, evo koji KAPUTI se nose ove zime (FOTO)

Ove kapute uklopićete uz svaku kombinaciju.

1604999494_Depositphotos_169165330_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Jednostavnost i minimalizam su imperativi ove sezone, kada su kaputi i njihovo uklapanje uz ostatak garderobe u pitanju.

Jesen je uveliko tu, a zima pred vratima, a ono što donosi dozu čari hladnom vremenu su svakako kaputi koji čine da ste uvek dobro stilizovani.

Pročitajte još: Karirani kardigani, karirane košulje, karirane bluze...Koji je VAŠ KARO SEZONE?

Ove sezone definitivno su u trendu maksi i midi kaputi jednostavnih linija, ravnog kroja sa dubokim reverima, naravno od vune, kašmira ili eventalno mešavine materijala.

Pročitajte još: Birajte DžEMPER prema boji kose: TIRKIZ za crnke, a PLAVUŠE greše ako nose BELO

Što se tiče boja i dezena, tu nema greške - ove sezone su apsolutni hit sve nijanske zemljanih tonova, kao i nezaobilazni klasični beli, sivi ili crni kaputi koji se uklapaju u sve odevne kombinacije. Tu su i razni karirani kaputi u raznim kombinacijama boja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.