Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЛЕПА ГЛУМИЦА СЕ ОБЛАЧИ КАКО ХОЋЕ: "Када сам напунила 50, купила сам чизме до бутина, нећу да се повлачим" (ФОТО)

КАДА је Аманда Холден напунила 50 година, одлучила је да је време да промени своју гардеробу – па је одмах отишла по хаљине од латекса и неку прилично раскошну обућу

1650098573_pjimage--75-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Глумица и судија у емисији "Британија има таленат", Аманда Холден, није схватила славни рођендан као знак да ублажи своју одећу – уместо тога је "убрзала" ствари.

Не посустаје

Рекла је: „Када сам напунила 50 година, уложила сам у пар чизама до бутина и помислила сам: 'Овако ћу живети другу половину свог живота'. На свој рођендан сам такође направила фотографисање где сам била полугола на рођенданској торти. Никада нисам хтела да носим твинсет и бисере, осим ако не носим твинсет и бисере уз минић и те чизме до бутина.”

Осим што је нови изглед одушевио Аманду, она каже да ни њен муж са 14 година, Крис Хјуз, не би ценио скроман изглед.

А свим оним традиционалистима који мисле да би педесетогодишњаци требало да престану да буду сексипилне и почну да се прикривају, она има једноставну поруку.

Прочитајте још: СКУП ДЕТАЉ ЈЕ ЊЕНО ТАЈНО ОРУЖЈЕ: Погледајте Викторијину огрлицу од 2 милиона евра коју је носила на венчању сина (ФОТО)

„Могу једноставно да се откаче“, рекла је Аманда. „Никада не бих слушала некога ко ће покушати да ми каже како да се понашам или како да се облачим. Рекла бих да се откачи, сваком мушкарцу или жени — или онима који ми то говоре. Осећам се као да хватам живот за м**а више него икада раније.”

Старији узори

Аманда, која сада има 51, поносна је што је део „првог таласа“ жена од педесет и нешто које су достигле врх на телевизији комбинујући свој сексипил са мозгом. Али она се плаши да буђење и оснаживање жена прети да остави следећу генерацију девојака лоше опремљених за стварни свет.

Аманда, која има ћерке Лекси (16 ) и Холи (10) са Крисом, рекла је: „Разлог зашто постоји група жена, попут мене, које имају педесетак година и раде на телевизији је зато што јашете на таласима, можете да не дозволите да све утиче на вас и да вас узнемирава. Морате да добијете дебљу кожу и кичму и да гурате напред. То је једини начин да се преживи."

„Желим да моје девојчице одрасту чврсте и да не буду узнемирене због било чега што им људи кажу. Желим да имају самопоуздања да се врате и имају чврсто мишљење о нечему. Ја сам мишљења да, само зато што је моје мишљење другачије од твог, то не значи да си у праву или лоша особа. Сви почињемо да постајемо превише уплашени да заиста изнесемо своје мишљење јер ћете због тога изгубити посао, ваша каријера ће се завршити. Увек сам говорила да ме дели једна реченица од краја каријере."

Аманда не може да престане да прича о снажним, старијим узорима, укључујући америчке глумце Џенифер Анистон (53) и Џенифер Лопез (52).

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas