Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СКУП ДЕТАЉ ЈЕ ЊЕНО ТАЈНО ОРУЖЈЕ: Погледајте Викторијину огрлицу од 2 милиона евра коју је носила на венчању сина (ФОТО)

Викторија Бекам (47) изгледала је беспрекорно на венчању сина, о њеној сребрној хаљини од свиле и чипке брује светски медији

1649832067__________________________________________________________________________544888885555555555588448000500088.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/victoriabeckham
Oglas

Викторија Бекам је блистала на венчању сина Бруклина јер је носила блиставу дијамантску огрлицу вредну 2,5 милиона евра, преноси се.

Креаторка, 47, изгледала је елегантно док је носила сребрну хаљину од свиле и чипке док је присуствовала скупу заједно са супругом, који је изгледао веома елегантно у свом троделном оделу.

А заслепљујући огроман дијамант крушкастог реза који јој виси око врата на златном ланчићу свакако је употпунио њен запањујући изглед - за који је стручњак за накит предвидео да има укупно 15 карата.

Прочитајте још: ПРОМАШАЈ ИЛИ ОРИГИНАЛАН ИЗБОР? Откривене НЕОБИЧНЕ ципеле које је носила снајка Бекамових на венчању (ФОТО)

Кирон Кеог, рекао је за МаилОнлине да дијамант "изгледа као да има 12-15 ктс".

Фото: Принтскрин/Инстаграм/victoriabeckham

Додао је: „Белина указује на велику јасноћу и стога би могао да вреди од 1,5 до 2,5 милиона евра.

Бруклин је разменио завете са глумицом Николом Пелц на емотивној јеврејској церемонији на раскошном имању њене породице на Флориди вредном 90 милиона евра, након што ју је запросио у јулу 2020. године.

Чланови породице Бекам делили су званичне снимке венчања, које би требало да буде објављене у часопису Вог, на друштвеним мрежама, а на једном се види како Викторија и Дејвид сијају од поноса док ходају низ пролаз испред младе.

У искреном снимку из своје личне колекције, Викторија је објавила слику на којој позира са оцем Тонијем и мамом Џеки, док су славили Бруклинов велики дан.

„Нана и тата из @брооклинпелтзбецкхама изгледају невероватно за овај посебан дан! @јацкие.адамс_ носи прилагођену Викторију Бекам“, написала је она.

Њен отац је изгледао елегантно у црном смокингу, док је њена 71-годишња мама носила одећу по мери из ћеркиног лондонског атељеа.

У низу објава на Инстаграму , Викторија је такође открила да је њена хаљина пажљиво дизајнирана и направљена у њеном модном штабу у Лондону уочи великог дана, а девојка њеног сина Ромеа Миа Реган такође је носила хаљину луксузног модног бренда Викторије.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas